Nu pot concepe un copil

291Comentariu: „Nu pot concepe și naște și îmi doresc cu adevărat un copil. Dar am văzut deja toți medicii și vindecătorii și nu a ajutat. Cum se menține echilibrul și armonia? Mi-au spus că trebuie să accept situaţia, dar eu vreau un copil”.

Răspunsul meu: Nu, nu ar trebui să o acceptați în niciun caz. Puteți continua să concepeți un copil în orice mod, prin intermediul medicilor, desigur. Pentru că, în mod natural, ați văzut deja că acest lucru nu funcționează în niciun fel. Aceasta înseamnă că ar trebui să încercați să faceți acest lucru prin orice posibilități științifice și medicale. Nu vă liniștiți până nu aveți cel puțin 60 de ani. Astăzi există astfel de cazuri.

Comentariu: Acestei femei i se spune că trebuie să accepte, aceasta este soarta.

Răspunsul meu: În niciun caz! Și ce urmează? Luați copilul altcuiva pentru creștere? Poate fi. Uneori, apropo, acest lucru la rândul său ajută la concepție. Dar încearcă totuși să o faci singură. Nu te liniști.

Comentariu: Ai spus o frază interesantă că luarea unui copil adoptat te ajută uneori să concepi.

Răspunsul meu: Acest lucru excită sisteme interne suplimentare feminine la o femeie și apoi este mai capabilă de fertilizare.

Întrebare: Și ce se întâmplă? Ce dormea ​​în ea, ce se trezeşte?

Răspuns: Maternitatea, conexiunea și atitudinea față de copil, toate acestea încep să fie trezite în acțiune, în viață. Apoi, ea este capabilă să rămână însărcinată.

Întrebare:: De ce îi se dă unei femei un astfel de test?

Răspuns: Este imposibil de ghicit. Până în prezent, vedem cum totul este învăluit într-un mister atât de suprem încât nu se poate face nimic. Aici cineva nu concepe și nu poate concepe. Totul.

Vedem din Tora că toți strămoșii noștri au avut probleme cu conceperea copiilor.

Dar nu vă liniștiți în niciun caz.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 1/18/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: