Nu poți șterge cuvintele mamă și tată!

294.2Comentariu: O școală din New York îi învață pe copii un nou limbaj care nu are cuvintele „mamă”, „tată”, „băiat” sau „fată”. Toate aceste cuvinte sunt considerate jignitoare de către administrația școlii. În loc de „mamă” și „tată”, ar trebui să spui „adulți”, „rude” și „familie”; în locul cuvintelor „tată” și „mamă” ar trebui folosiți termeni neutri de gen: „părinte” sau „tutore” și în loc de „soț” și „soție” – „partener”

O nouă limbă intră încet în lume. Va intra sau nu?

Răspunsul meu: Nu o va face. Ceea ce este dat de natură este dat de natură! Asta este!

Nu ai încotro! „Tată”, „mamă”, să le înlocuieşti?!

Întrebare: În principiu, aceste cuvinte – „tată”, „mamă” și în ebraică: „Ima”, „Aba“ – sunt luate dintr-o stare naturală? Deci, buzele bebelușului încep să spună: „tată”, „mamă”, „Ima”, „Aba”?

Răspuns: Desigur.

Întrebare: Și nu există nici o modalitate de a scăpa de asta?

Răspuns: Nu.

Comentariu: Chiar dacă oamenii vor să schimbe această limbă?

Răspunsul meu: Acest lucru merge împotriva gradelor naturii, care ne-au determinat astfel. Şi omului îi sunt date aceste grade pentru totdeauna. Iar animalelor nu, ele dispar. După doi sau trei ani, puii se despart de părinții lor. Sau mai bine zis, de mamă, pentru că tatăl nu definește nimic acolo.

Întrebare: Și dacă puiul își întâlnește mama în trei ani, nici măcar nu o va recunoaște?

Răspuns: Nu este faptul că el nu o recunoaște, ei încep noi descendenți între ei. Adică sunt complet deconectaţi de trecut.

Mama este necesară acolo doar pentru a hrăni și a antrena puiul, să spunem doi sau trei ani, în funcție de specie și atât. Iar apoi nu mai este nimic.

Comentariu: Dar pentru o persoană rămâne pe viață.

Răspunsul meu: Pe viață, din generație în generație. În plus, vrem să știm cine a fost în generațiile noastre trecute. Ne interesează foarte mult acest lucru.

Întrebare: Ce fel de violență se întâmplă acum când soț și soție sunt parteneri, tată și mamă sunt părinți- un gardian?

Răspuns: Toate acestea au mutilat limbajul, relațiile dintre oameni. Toate acestea sunt deformări egoiste care apar tot timpul și care vor să se arate din ce în ce mai mult, acționând. Toate acestea vor trece. Nici măcar nu trebuie să lupți cu ele, totul va dispărea. Acordă-le puțin timp și totul va dispărea.

Întrebare: Și ce se va întâmpla?

Răspuns: Nu se va întâmpla nimic, nu poți șterge cuvintele mamă și tată.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 4/5/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: