Nu vă adaptați la un standard comun

Ȋntrebare: În formarea unei relații cu prietenii, este imperativ ca aceștia să aprecieze, să înțeleagă și să simtă la fel ca mine?

Răspuns: Nu, nu este deloc necesar. Într-un grup, puteți fi pe niveluri complet diferite. Dar acest lucru nu înseamnă încă nimic. Nu trebuie să vă străduiți să fiți la fel. .

Fiecare prieten ar trebui, pe cât posibil, să-i influențeze pozitiv pe ceilalți, să-i unească, să-i umple prin el însuși și, cel mai important, să ridice MAN către Creator adunând de la toți prietenii din grup. În acest caz, avansăm.

Nu ar trebui să comparăm cine este mai mult, cine este mai puțin. După ce ne apropiem puțin, vom începe să ne simțim într-un singur sistem – grupul de zece – în care are loc combinarea reciprocă de forțe. Prin urmare, acesta are totul în comun: o revelare comună a Creatorului, o lumină comună și o tensiune comună.

Și deși fiecare dintre noi este diferit de ceilalți, unul are o sensibilitate mai mare la senzații, celălalt are o sensibilitate la cunoștințe etc., din moment ce aici au loc tot felul de completări și calcule, atât senzoriale cât și fizice, diferențele sunt eliminate în grupul de zece superior, totul decurge la fel pentru toată lumea, un singur Creator este dezvăluit.

Din KabTV “Fundamentele Cabalei,” 3/1/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: