Păpuşarul lumii

423.02Întrebare: Spuneţi că trebuie să-ți justifici prietenii, chiar dacă se pare că ei te neglijează.

Răspuns: Aceste stări vă sunt date intenționat, cineva se joacă cu tine precum cu un copil. Îți arată niște fețe înfricoșătoare și ţie îți este frică de ele? Trebuie să privești mai profund și să tratezi tot ce te înconjoară ca pe ceva care se joacă cu tine de sus.

Trebuie să înțelegeți cu cine aveți de-a face, păpușarul care stă în spatele ecranului și controlează totul. Trebuie să-L contactați prin păpuși; El nu vă va lăsa să vă apropiaţi. Prin ele, El își arată atitudinea față de voi, iar voi trebuie să vă arătați atitudinea față de El prin atitudinea față de păpuși, iar apoi veţi corespunde unul altuia.

Deci nu-L puteți înțelege decât prin acest joc. Nu aveţi un limbaj direct de comunicare cu El.  Acest limbaj trebuie să fie întruchipat în cuvinte, în muzică, în sentimente.

Și apoi totul se ridică la zone în care toate acestea nu există. Dar mai întâi avem nevoie de un fel de înveliș exterior, așa-numitul limbaj, ca al unui computer sau ca limba noastră cu care comunicăm. Limbajul comunicării mele cu Creatorul este lumea.

KabTV „Am primit un apel. Păpușarul lumii” 30.06.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: