Previziunea este o caracteristică a sufletelor

197.01Întrebare: De ce unor oameni li se oferă posibilitatea de a vedea viitorul? Este un fel de eroare de programare în natură?

Răspuns: Nu. Cabaliștii au posibilitatea de previziune, în funcție de sursa sufletului lor. Dar nu cred că ar trebui să invidiezi această calitate. Nu este nimic bun în asta. O persoană are pur și simplu datoria de a se controla în mod corespunzător și de a conduce alți oameni.

Comentariu: Dar nu numai cabaliștii sunt prezicători ai viitorului, de exemplu, Wolf Messing și Nostradamus au făcut-o.

Răspunsul meu: Abilitățile lor ar trebui luate în considerare nu din punctul de vedere al Cabalei, ci din punctul de vedere al percepției psihologice a lumii.

Aceasta este și o particularitate a sufletelor atunci când li se oferă posibilitatea de a se ridica deasupra realității fizice și încep să simtă forțele care atrag această realitate pentru noi și pot atrage alta.

Existăm ȋn spatiu, si tot ceea ce apare ȋn fata noastră sunt forţele naturii. Nu este nimic material în faptul că suntem aici și acum, că simțim că există ceva în jurul nostru, că interacționăm unul cu celălalt etc. Acestea sunt toate forțele naturii care ne creează această imagine.

Din KabTV “Stări Spirituale” 12/21/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: