Procesul trebuie să fie public

259.02Întrebare: Cum se raportează Cabalah la pedeapsa cu moartea? Ar trebui să existe o pedeapsă cu moartea pentru omor?

Răspuns: Ca un factor de descurajare, da. A fost folosit în acest fel din cele mai vechi timpuri. Condamnarea la moarte a fost pronunțată o dată la 70 de ani și a fost considerat un proces brutal. Imaginează-ți cât de rar a fost folosit!

Pedeapsa cu moartea, ca atare, ar trebui să existe. O persoană ar trebui să înțeleagă că sunt posibile alte corecții. Execuția nu este doar moarte, ci și te elimină din șansa de a te corecta, pentru că înseamnă că nu dorim ca tu să obții corectare în această viață, cu ajutorul nostru, în conexiunea cu noi. Acest lucru este desigur, groaznic! Și este un întreg sistem.

Cuiva i se poate părea că spun lucruri destul de obișnuite. De fapt, Cabala implică pentru aceste lucruri straturi uriașe de influență, educaţie n și luare a deciziilor. Mai mult, deciziile sunt luate de întreaga societate. Procesul ar trebui să fie public și în niciun caz privat.

Astăzi, la televizor sunt prezentate diverse scene de proces. Dar acesta este teatru! În schimb, totul ar trebui să fie în practică. Oamenii ar trebui să participe activ la educația membrilor societății și cu siguranță, inclusiv a școlarilor. Dar desigur, aceasta este o chestiune de viitor.

KabTV “Prim-plan. Prezumţia de nevinovăţie” 3/10/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed