Puterea textelor cabaliste

Toate articolele din Shamati sunt foarte ușor de citit, par a fi destul de clare și pot fi procesate analitic. Nu este deloc o problemă pentru o persoană rațională.

Trebuie să înțelegem nu prezentarea articolelor, ci semnificația lor internă, care înseamnă să simțim, să vedem, să auzim, să înțelegem, să simțim puterile care sunt descrise în ele. Aceasta este către ceea ce o persoană trebuie să tânjească. Cineva care se ocupă de aceste articole vede că este de fapt foarte departe de ceea ce spun ele. Pentru că nu simte materialul propriu-zis. El nu experimentează aceste atribute și nu vede aceste puteri în jurul său, întrucât ele nu se află în dimensiunea în care existăm noi.

Întrebare:  Așadar, pentru ce citim aceste articole?

Răspuns:  Citind aceste articole începem să conștientizăm că există ceva deasupra noastră și cum poate fi conectat acel ceva la noi. Dorința de a atinge sensul interior al textelor cabaliste  ne conduce și ne atrage către obiective spirituale. Deșteaptă în noi puteri spirituale care ne schimbă treptat și creează noi atribute, în care începem deja să simțim despre ce vorbește articolul.

Din KabTV “Fundamentele Cabalei,” 12/8/19

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: