Stele și forțe

65O cale luminoasă este fixată în mijlocul firmamentului. Acesta este șarpele firmamentului, numit de catre astronomi, „Linia Lactee”, unde toate stelele mici sunt legate și stau în ea în număr foarte mare. Ele sunt adunate și stau în ea ca o miriadă, nenumărați munți, și sunt numite peste faptele secrete ale oamenilor din lume (Zohar pentru Toți).

Stelele simbolizează forțele superioare care determină de sus calea noastră pământească. Prin urmare, credem că stelele ne determină soarta.

Întrebare: Vrei să spui că din astrologie, știința astrologilor, poți afla ceva despre ce se întâmplă la nivelul materiei?

Răspuns: Sigur. Absolut. Ghicitorii, prezicătorii îți pot spune asta. Dar adevărul este că ei vor vorbi doar despre evenimentele din lumea noastră, practic despre ceea ce ar trebui să fie și nu despre ceea ce poți schimba și repara. Și ei nu pot spune nimic despre ceea ce se întâmplă deasupra lumii noastre.

Întrebare: Dacă atrag forțele din Cartea Zohar, să zicem, pot schimba povestea vieții mele?

Răspuns: Desigur. Absolut!

Observație: Și am crezut că mizanscenă nu se schimbă, ci atitudinea se schimbă.

Răspuns: Sentimentele tale se schimbă, mizanscenă se schimbă. Fie că ești sub amenințarea armei, aceasta este o mizanscenă sau stai liniștit pe iarbă, bei o cafea, bucurându-te de cântatul păsărilor este o altă mizanscenă. Totul depinde de alegerea ta.

Cum vă schimbați în interior, va schimba teatrul extern, mediul extern. Aveți atât o stare internă, cât și una externă, pregătită pentru cum să avansați, fie într-un mod bun, fie într-un mod rău. Depinde de ceea ce alegi: fie să fii împins cu un băț spre fericire, fie să te grăbești singur spre aceasta.

KabTV „Puterea cărții Zohar”  # 16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed