Templul este o construcție spirituală a întregii lumi

509Lucrând la nivel spiritual, omul ucide calitățile animale din interiorul său și se presupune că le mănâncă ca sacrificiu în Templu. Aceasta înseamnă că deja folosește corect aceste calități.

Cu toate acestea, nu suntem încă la un asemenea nivel încât să ne putem corecta în acest mod. Acesta este motivul pentru care Templul a fost ruinat. Nu pentru că a fost atacat, mai degrabă a ajuns în acea stare datorită unor oameni care trebuiau să efectueze corecții interne.

Templul egoist a fost distrus și acum putem face un singur lucru – să ne ridicăm la un astfel de nivel încât să fie reconstruit, dar într-o formă spirituală, nu într-o formă corporală.

Apropo, pe vremuri, orice persoană, chiar și cea care nu este din poporul lui Israel, putea să meargă la Templu și să participe la jertfe și la rugăciune.

Al Treilea Templu va fi reconstruit nu sub forma de pietre, ci sub forma calităților noastre interioare. Va fi în inimile întregii omeniri. Templul reprezintă construcția spirituală a întregii lumi.

KabTV „Stări spirituale” 22/02/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: