Toată lumea va fi corectată

556Întrebare: Dacă un prieten înțelege care este rezultatul mediului său, vede că există condiții complexe și prin urmare, se îndepărtează de muncă atunci care ar trebui să fie atitudinea față de el? Cum îl putem ajuta?

Răspuns: Trebuie să facem totul pentru a-l ajuta, dar prin mijloace normale: să arătăm cât de mult ne dorim să fie cu noi și să nu plece, să arătăm cât de conectați suntem unii cu alții și cât de mult ne dăm seama că fără unificarea noastră nu putem înțelege și dezvălui Creatorul, deoarece El este revelat tocmai în unificarea noastră ca punctul central de unde a venit totul și unde totul trebuie să se întoarcă.

Toate acestea trebuie să le aflăm împreună cu el și să-l influențăm cu gândurile, rugăciunile și conversațiile noastre, inclusiv cu el, pentru ca el să rămână în grup. Cu toate acestea, nu va ajunge departe chiar dacă plutește undeva de câțiva ani.

V-am povestit cum s-a întors un student al lui Rabash, după ce l-a părăsit timp de 10 până la 15 ani, și dintr-o dată, prin coincidență, s-a întors într-o sâmbătă dimineață. Ușa s-a deschis și bărbatul a intrat de parcă tocmai ar fi ieșit să servească o ceașcă de cafea. Nu a simţit că a fost plecat de zece ani! Cum poate fi asta în societatea umană? Dar în grupul cabalist se poate. Exact așa, s-a aşezat la loc. Prin urmare, nu trebuie să ne facem griji; fiecare va veni și va fi supus corectărilor lui. Dar este de dorit să ne ajutăm reciproc.

Din Convenţia Internaţională “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/8/22, “Acumularea măreției scopului de la prieteni,” Lecţia 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed