Toate plângerile sunt împotriva Creatorului

Întrebare: Din anul 2000 m-am îndreptat spre obținerea unui scop superior. Am avut un profesor. El și cu mine încercăm acum să restabilim contactul. Cu toate acestea, în tot acest timp au fost foarte multe coborâri. A fost egoul profesorului? Oricum, de ce se întâmplă asta?

Răspuns: Noi studiem că, Creatorul determină totul. Prin urmare, tu poți, desigur, să-l învinui pe profesorul tău sau chiar pe mine sau pe prieteni, nu contează. În orice caz, tot ceea ce se întâmplă cu tine vine de la Creator printr-o anumită persoană sau acțiune.

Prin urmare, nu ar trebui să te gândești la cel care îți provoacă probleme. Este Creatorul. El se joacă așa cu tine, prezentând problemele prin persoane, fie că sunt apropiați sau nu și care se presupune că sunt buni sau răi. Tot ceea ce s-a întâmplat, s-a întâmplat sub controlul Lui foarte sensibil și precis.

Toate plângerile tale nu sunt împotriva prietenilor, nu împotriva altcuiva, ci numai împotriva Lui. De îndată ce începi să te raportezi la natură și la tine în felul ăsta, imediat vei avea o atitudine diferită față de lume, vei începe să o înțelegi mult mai profund.

Întrebare: Cum este posibil să ai plângeri împotriva Creatorului?

Răspuns: Ar trebui să te plângi doar împotriva Lui. Cui altcuiva? Te poți supăra pe El, să bați din picior, să faci ce vrei, doar nu-L părăsi pe El, fiindcă El vrea constant să te întorci spre El atât cu bine, cât și cu rău, nu contează cu ce și cum. Cel mai important, întoarce-te spre El tot timpul. Mustră-L, dar nu-L părăsi!

De pe KabTV „Fundamentele Cabalei”, 8/18/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: