Totul este numai în scopul de a fi bine

Întrebare:  Poate un drum greșit să îmi influențeze senzațiile? De exemplu, sunt un egoist total și nu vreau să văd sau să aud pe nimeni. Deci, să presupunem că sistemul îmi îndepărtează auzul, abilitatea de a asculta cu atenție sau chiar vederea, astfel încât să mă raportez la ceilalți mai atent, să citesc pe buze etc.

Răspuns: Nu trebuie să dai nicio atenție la ceea ce face sistemul cu tine, deoarece nu știi de ce au fost pregătite toate acestea pentru tine. Abia mai târziu vei vedea că a fost de dragul tău. Trebuie să faci totul numai pentru a găsi conexiunea cu prietenii și, studiind înțelepciunea Cabalei, pentru a dezvălui lumea superioară în această conexiune.

Poate că în acest moment nu înțelegi cum se poate dezvălui lumea superioară între voi, dar când începeți să creați rețeaua de acțiuni reciproce între voi, aceasta va deveni vasul sufletului, adică locul în care fi revelate ulterior lumina superioară, sistemul superior, cunoștințele superioare

În acest mod veți începe să dezvăluiți lumea superioară în conexiune, să vă desprindeți de propria persoană și să începeți să existați în sistemul general.

Din „Fundamentele Cabalei” KabTV, din 18.11.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed