Un cămin nou, unde există loc pentru toată lumea

Natura realizează în prezent în noi o schimbare mare, care acoperă întreaga lume. Putem înțelege sau nu acest lucru, dar nu este nicio îndoială că ne confruntăm cu programul Creatorului, un program de natură globală, care, așa cum vedem pentru prima dată în istorie, afectează întreaga umanitate, fără excepție.

Prin această acțiune, care se numește coronavirus, natura vrea să aranjeze întreaga populație a Pământului, întreaga umanitate, într-un singur grup.

Virusul ne pregătește pentru schimbări care duc la conexiune, astfel încât toată lumea, de la cel mai mic până la cel mai mare, să cunoască forța superioară a naturii și toate națiunile să se adune într-o casă comună de rugăciune. Adică toată lumea se va conecta într-o singură dorință comună, conexiune reciprocă, numită casa Creatorului.

Înţelepciunea Cabala ne ajută să înțelegem cum să trecem prin acest proces și cum trebuie să ne adaptăm la o nouă viață, la o nouă abordare. Până în prezent, încă percepem viața în mod egoist, fiecare în parte. Cu toate acestea, noua abordare cere să trecem treptat către o percepție comună, integrală și reciprocă, pentru a nu simți diferența dintre mine și ceilalți.

Astăzi simțim cu toții lumea egoistă în care trăim, atitudinea egoistă față de viață. În lumea nouă, toată lumea îi va simți pe ceilalți din interior. Percepția noastră despre lume se va schimba dramatic; în locul lumii corporale, vom simți o lume spirituală, eternă și perfectă, plină de lumină.

Ne aflăm în pragul unei lumi noi

Intrăm într-o nouă stare, o realitate nouă care trebuie revelată în legătura dintre noi, relații reciproce, nelimitate și fără egoism. Guvernarea superioară vrea să deschidem această ușă, să intrăm într-o lume nouă și să ducem întreaga umanitate la o nouă existență, la scopul creației, la scopul vieții noastre, la forța superioară a naturii.

Din Lecția zilnică de Cabala,4/4/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed