Un nou val de Coronavirus în Israel

220Comentariu: Toată lumea credea că țările vaccinate, precum Israelul și Regatul Unit, erau protejate. Și dintr-o dată, există un virus atât în ​​Marea Britanie, cât și în Israel. În Israel, creșterea noilor îmbolnăviri este de aproximativ 20% pe zi. 50% dintre israelienii bolnavi erau deja vaccinați.

Și toată lumea priveşte la Israel: „Speram că vor reuşi să scape”.

Răspunsul meu: Nu. În cele din urmă, Israelul nu se poate strecura. Israelul este responsabil pentru aducerea lumii la echilibru, la un stil de viață sănătos.

Ne va deveni limpede că nu putem face nimic cu creierul nostru, cu ştiinţa.noastră.

Întreaga lume se va gândi: „Cum este posibil? Se părea că au reușit”. Nu, nu va funcționa. Vom suferi mai mult decât alții, nu mai puțin decât alții. Pentru că noi suntem de vină pentru ceea ce se întâmplă.

Pentru că trebuie să aducem lumea în echilibru, suntem obligați să spunem lumii de ce se produce toată suferinţa  din lume și de unde provin de fapt acești viruși teribili. Și în fiecare lună și an se vor agrava din ce în ce mai mult în manifestările lor.

Nimic nu ne va ajuta: fără știință, fără creiere, fără sârguință, nimic! Doar conexiunea noastră și atitudinea corectă unul față de celălalt, exact așa cum este scris. În Cabala, totul este explicat foarte simplu: dacă nu facem acest lucru, acești viruși ne vor mistui.

Întrebare Deci, nici high-tech, nici dezvoltarea asistenței noastre medicale, care este atât de avansată, nimic nu va ajuta?

Răspuns: Nu. Doar corectându-ne relațiile unul cu altul!

Întrebare Și atunci vom arăta un exemplu întregii lumi?

Răspuns: Da. Acesta este motivul pentru care poporul evreu și statul Israel există.

Întrebare Până să înțelegem acest lucru, vor continua necazurile și vor deveni din ce în ce mai grave?

Răspuns: Da. Dar iată ce este interesant. Toată lumea ascultă cu plăcere de obicei ceva rău despre Israel, dar asta nu o aud! De cât timp vorbesc despre asta? Evreii sunt de vină; să punem presiune asupra lor pentru a-și îndeplini destinul.

Tragedia constă în aceea că exact asta ei nu aud! Nu acordă atenție.

Întrebare: Atunci, cum vor auzi?

Răspuns: Nu știu. Dar eu fac tot ce pot. Cum pot striga altfel? Să încerc să intru în ONU?

As merge; Aș vorbi cu plăcere. Să spunem întregii lumi, comunității internaționale, să le explicăm tuturor și Israelului însuși, care este întregul nostru scop. A scăpa de toți acești viruși, de tot răul din lume – o putem face doar forțând evreii să intre în relații bune reciproce între ei.

Și atunci relațiile lor bune vor influența toate națiunile lumii, astfel încât să înceapă să se conecteze între ele prin acest mic grup de evrei, sau nu numai evrei, acesta este deja un grup unit. Și atunci va exista echilibru și pace în lume.

Întrebare: Pe cine includeți în conceptul de evrei?

Răspuns: Toți cei care sunt alături de noi. Prin același principiu ca în vechiul Babilon: cei care și-au asumat datoria de a atinge iubirea pentru aproapele lor.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 6/28/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed