Unicitatea Creatorului, Partea a 10a

Consecința influenței luminii superioare

Întrebare:  Exist într-o anumită capacitate, iar forța superioară mă afectează constant? Pot să-l chem asupra mea?

Răspuns: Desigur. Dar numai în măsura în care vă aflați într-un mediu potrivit. Prin acest mediu puteți invoca forța superioară și în niciun alt mod.

Puteți intra în integrare, comunicare reciprocă, cu acesta doar dacă încercați să vă uniți cu genul de oameni care au același obiectiv: să atingă un fel de echivalență cu Lumina. Apoi, dacă efectuați mici mișcări spre aceasta, Lumina se schimbă imediat în mișcarea ei către tine și te conduce către ea, însăși.

Întrebare:  Cum o pot simți? Cum se va exprima?

Răspuns:  Se va exprima în tine începând să iubești mai mult pe ceilalți, apreciind și înțelegând că sunt necesari pentru dezvoltarea ta. Dar acest lucru este încă egoist.

Întrebare:  Se numește aceasta o „senzație a Creatorului”?

Răspuns:  Nu, aceasta nu este încă o senzație a Creatorului. Aceasta este o consecință a impactului Luminii superioare. Atunci se vor produce lent alte schimbări prin nașterea ta în lumea spirituală, în calitatea Luminii.

Observație:  A-i iubi pe ceilalți, a-i trata binevoitor este bine. Dar pentru mine „senzația Creatorului” este ceva care mă umple la infinit.

Comentariul meu:  Acest lucru este adevărat, dar se întâmplă în conformitate cu atitudinea ta față de ceilalți!

Observație:  Limitați totul la un fel de relație …

Comentariul meu:  Reduc acest lucru în mod absolut clar și concret. Cabala este o știință concretă și practică. Prin urmare, în niciun caz nu vreau să-i încurc pe ascultătorii mei.

Cabala nu spune un cuvânt despre nimic abstract. Doar într-un grup o puteți stăpâni și să vă asiguraţi că este corect.

Întrebare:  Este grupul doar un mijloc?

Răspuns:  Da și apoi devine sursa de corectare, o tehnică și scopul. În grup, ca într-un Partzuf (Corp) spiritual, în suflet, Creatorul este dezvăluit.

Întrebare:  Ce oferă unei persoane, sentimentul Creatorului?

Răspuns:  Cineva trece într-o altă stare, într-o altă lume, într-o altă dimensiune. O persoană începe să înțeleagă ce i s-a întâmplat de-a lungul vieții și unde îl conduce asta. Cineva împărtăşeşte ideile altuia despre viață și moarte și nu se teme de moarte. O persoană devine nemuritoare. Înțelege tot ce se întâmplă și devine condusă numai de un singur lucru și, anume, cum să-i ajute pe toți ceilalți să atingă aceeași stare.

Din KabTV „Bazele Cabalei” 10/12/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: