Viața conform unui nou scenariu, Partea 1

Natura a oferit unei persoane capacitatea de a ieși din sine și de a intra în povestea unei cărți sau a unui film. Seriile TV fără sfârșit și maratoanele de filme sunt dependența principală a timpurilor noastre, implicând atât generația mai veche, cât și cea mai tânără.

Visul oricărei persoane este să vină acasă, să stea pe un scaun, să aprindă luminile, să pornească televizorul și să se transforme într-un serial TV.

Netflix, care vă permite să vizionați filme pe orice dispozitiv care are un ecran (TV, telefon și computer) are 140 de milioane de abonați. Oamenii petrec ore stând în fața unui ecran, urmărind serii după serii.

Aceasta transportă o persoană într-o realitate diferită, fiindcă el vrea să se separe de viața de zi cu zi și să se mute într-un film diferit. Adică schimbă filmul în care viața îl obligă să fie personajul principal, într-un altul, unde poate fi interpret, așezat liniștit într-un scaun confortabil. Ce frumos ar fi să trăiești viața ca într-un film!

Într-o zi, vor veni cu ideea de a scăpa complet de ecran, atașând un fir direct la cap și difuzându-ne filmul vieții. Aș putea chiar să fiu personajul principal din ea, astfel încât să mă pot imagina în diferite stări. Noi suntem într-un film chiar acum, dar fără să știm. Cum putem ști dacă acesta este un film sau nu? De fapt, asta nu contează pentru noi, fiindcă principalul lucru este să te simți bine sau cel puțin să nu suferi.

Natura  a dezvoltat în noi capacitatea de a ieși din viața noastră și de a empatiza cu intriga unui film sau a unei cărți, cu personajele sale, astfel încât să știm că trăim într-un film. Întreaga noastră viață ne este redată ca un film, pe care îl putem schimba.

Ne putem ridica deasupra persoanei care urmărește filmul, la nivelul forțelor care îl proiectează și putem interveni în ele și ne putem schimba filmul, adică viața. Pot să mă fac personaj al oricărui film pe care mi-l doresc, schimbându-mi stările, inclusiv viața și moartea.

Abilitatea de a empatiza cu filmele ne este oferită astfel încât să putem crea un nou film pentru noi, înșine, unde vom fi regizorul. Până la urmă, cât de mult regretăm filmele în care am trăit înainte, cât de mult am dori să ne schimbăm trecutul, dar credem că este imposibil! Dar este posibil! Îmi pot schimba trecutul, pot întrerupe acest film, îl reproiectez la momentul potrivit și încep din nou, altfel.

Voi deveni din nou un copil fără griji care abia începe viața. Dar ce mi-ar plăcea să schimb în viața mea? Aceasta este întrebarea. Nu voi avea voie să schimb nimic până nu pot scrie un scenariu nou, care este mai corect decât cel vechi. Atunci voi putea să o implementez.

După ce o voi parcurge cu experiența acumulată, voi vedea din nou cum o pot îmbunătăți și voi începe din nou, pe un nivel mai matur, mai serios, încercând să-mi dau seama de mine, astfel încât să nu am niciun regret la sfârşitul filmului, înainte să mor. Atunci vom înțelege că filmul nu se termină și cum îl putem face să continue pentru totdeauna.

Înţelepciunea Cabala  permite fiecărei persoane să dezvolte abilitatea de a transmite scenariul vieții sale, ținând totul sub control. Învățăm să ne acceptăm viața într-o formă corectă, așa că nu vom regreta nicio clipă din aceasta și nu vom dori să revenim să o corectăm.

Viața pe care o trăiesc va fi corectă, bună, plină de sens și nu voi regreta niciun moment. Apoi, după toate aceste calcule, voi descoperi că nu eu am fost cel care a făcut toate acestea, ci forța care îmi proiectează acest film și toate necazurile și problemele prin care trebuia să trec au fost menite să mă aducă la o stare perfectă. Nu exista alt drum! Prin urmare, sunt de acord, filmul se termină și începe viața reală.

Atunci văd că toată viața mea anterioară a fost un vis din care mă trezesc acum, într-o nouă viață și încep o nouă zi. Această viață este eternă și perfectă. Sunt în relația corectă cu cel care mi-a transmis acest film și, împreună, construim avansarea mea, prin crearea unui nou film.

Știu și înțeleg cum este totul aranjat și cum avansează, devenind scenarist, cameraman și regizor, adică un maestru complet al filmului, cu mii de participanți. Eu, însumi, în locul forței superioare, îmi aranjez viața. Fiecărei persoane i se oferă propria viață și propria lume, cu toți actorii.

Din KabTV „Viaţa nouă # 1167”, 22/10/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed