Vizitează site-ul nostru, citește și crești!

Întrebare: Dacă o persoană nu poate fi într-un grup, deoarece călătorește mult și este în continuă mișcare dar, în același timp citește cărți și studiază Înțelepciunea Cabala, poate să descopere Masah-ul din el? Mediul în care se află este poate să întrerupă acest proces?

Răspuns: Desigur, o societate obișnuită întrerupe studiul unei persoane, deoarece are obiective diferite. Omul are nevoie de o societate care studiază cu el pentru a avansa, nu de societatea din care face parte în viața de zi cu zi. Desigur, familia, locul de muncă, etc., nu dispar dar, în afară de asta, el ar trebui să se afle într-un mediu care să-i sprijine dezvoltarea spirituală. Este imposibil să avansezi în alt mod.

Pentru a studia în mediul potrivit, avem un sistem virtual imens, iar materialele din arhivele noastre sunt afișate gratuit pe site-urile noastre, inclusiv cărți, filme și, practic, toate materialele noastre. De asemenea, poți participa la lecțiile noastre zilnice, care sunt traduse în mai multe limbi.

Dar fără sprijinul mediului potrivit care avansează spre un obiectiv comun, nu vei atinge nimic.

Întrebare: Asta înseamnă că, dacă cineva călătorește asta nu-i întrerupe neapărat studiile, deoarece astăzi există o societate virtuală?

Răspuns: Desigur. În 1995, când am deschis primul meu site cabalistic, nu a fost o chestiune simplă. Obișnuiam să stau și să tastez fiecare literă. Acesta este motivul pentru care astăzi totul este pregătit pentru toți. Vizitează site-ul nostru, citește și crești! Dacă nu, nu vei avansa. Cum poți să-ți imaginezi adaptarea la Lumea Superioară și la gestionarea Creației dacă nu studiezi?

Întrebare: Și dacă vreau să studiez, dar numai din cărți, crezi că este posibil sau nu?

Răspuns: Dacă ești atras doar de cărți, începi să le „înghiți”. Dar ar trebui să știi că există o mare varietate de alte surse în arhiva noastră care te vor ajuta să avansezi mai intens.

Din KabTv „Fundamentele Cabalei” 2/02/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed