Ai avut dreptate!

Întrebare: În 2001, anul în care Turnurile Gemene au fost distruse în America pe 11 septembrie, tu ai spus că acesta este primul semn care a arătat slăbiciunea acestui sistem. Eu nu am vrut cu adevărat să cred, dar pe parcursul ultimilor 20 de ani, viața arată că ai avut dreptate. Care a fost baza pe care ai spus asta?

Răspuns: Doar faptul că în natură totul este aranjat într-un asemenea fel încât se ajunge la începutul său, la prosperitate și sfârșit. Așadar, eu am văzut aceste turnuri și într-adevăr în tot ce s-a întâmplat și se întâmplă în America, un proces secvențial care conduce la nevoia de a schimba sistemul bazat pe un egoism absolut.

Iar aici nu vei ajunge nicăieri. Noi am putea să nici nu prindem o schimbare completă a acestei formații, însă ea se va întâmpla. Nu poate să fie nimic altceva în natură.

Lumea noastră este integrală, globală, închisă, în forma unei mingii. Prin solidaritatea și conștiința noastră noi trebuie să o aducem la o stare unde noi suntem conectați corect unul cu altul și cu natura înconjurătoare. Nu avem unde să ne ascundem de asta.

De pe KabTV “Situația internațională de astăzi” 6/18/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: