Al Treilea Templu este etern

Al Treilea Templu va fi corectat prin eforturile noastre. Evident, noi nu trebuie să îl construim din lemn și piatră deoarece este imposibil să îl construim într-un asemenea mod pe nivelul luminii Yechida, care este perfecțiunea completă.

Al Treilea Templu include în el însuși toate corecțiile. Primul și al Doilea Templu trebuie construite și distruse conform cu programul superior, conform cu ordinea nivelelor, care corespund cu spargerea “regilor” în lumea Nekudim (spargerea pe nivelul Daat-Chesed-Gevurah-Tifferet corespunde cu Primul Templu, iar pe nivelul Tifferet-Netzach-Hod-Yesod-Malchut – al Doilea Templu).

Pe ruina lor al Treilea Templu se va ridica, care nu mai poate fi distrus deoarece este poziționat pe cel mai înalt nivel, pe nivelul luminii Yechida. Acest Templu există doar în forma spirituală și există etern.

Astăzi noi trăim într-o perioadă a începerii construcției celui de-al Treilea Templu și începem să-i punem fundația. Prin urmare, rolul nostru este foarte important și elevat și se merită să îl studiem și să îl înțelegem pentru a construi un Templu care vă uni toate sufletele și toți oamenii.

Toată umanitatea trebuie să se unească cu toată inima și sufletul lor pentru a construi acest vas spiritual (Kli) în inimile lor, care se numește “sufletul” comun sau al Treilea Templu, care nu va fi distrus niciodată.

Al Treilea Templu este construit prin eforturile noastre, rugăciunea noastră și, prin urmare este etern; este construit din dorințele noastre. Prin urmare Primul și al Doilea Templu au fost distruse, iar al Treilea Templu va sta pentru totdeauna deoarece este construit din dorințele și intențiile dăruirii de cel mai jos, adică de la oamenii înșiși.

Primul și al Doilea Templu au fost distruse conform programului lumilor în cascada de sus în jos, adică în conformitate cu spargerea în lumea Nekudim. Prin asta spargerea întregului Partzuf ZON a fost completă. Cu toate acestea, noi îl reconstruim de la zero și până la sfârșit în lumea Atzilut.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 7/29/20, “Tishaa BeAv (a noua zi a lunii Av)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed