Alătură-te pionierilor

749.02Întrebare: Putem spune că acum întreaga omenire se află în perioada de pregătire pentru intrarea în țara Israelului?

Răspuns: Omenirea se află într-o perioadă de pregătire din punctul de vedere al modului în care este pregătită de sus. Dar cum se simte mai jos? Oamenii sunt într-o stare semi-conștientă că li se întâmplă ceva pe care nu-l înțeleg deloc.

Cu toate acestea, intrăm în era ultimei generații, deoarece există deja câteva mii de oameni care înțeleg sensul a ceea ce se întâmplă și sarcina lor de a-și asuma această misiune și de a o îndeplini.

Restul se vor alătura, nu există nicio conversație cu ei. La urma urmei, dacă o persoană nu primește trezirea de sus pentru a ajunge la calitatea dăruirii și iubirii, nu îi poți cere nimic, rămâne la nivelul la care se află.

Aceiași, câteva mii, care înțeleg esența a ceea ce se întâmplă, pot fi imaginați ca israelienii care se apropie de această graniță. Vor fi atraşi de pe tot Pământul, așa cum se spune. Nu că se vor muta aici fizic, dar vor începe să se ridice interior și să creeze treptat un detașament de pionieri care vor intra în țara sfântă.

Întrebare: Va intra întreaga lume după ei?

Răspuns: Întreaga lume nici măcar nu va intra. Se va conecta pur și simplu la ei. Dar va rămâne împărțirea între Galgalta ve Eynaim și AHAP, între pionieri, deschizători de drum și restul populației.

Datorită conexiunii dintre acest mic grup şi restul umanității, acesta va fi inevitabil tras în sus și va atrage treptat din ce în ce mai multă energie superioară, mai multă lumină prin el. În acest fel, și ei vor începe să se schimbe.

KabTV “Secretele Cărţii Eterne” 7/12/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed