Amestec de opinii

962.6Existăm într-un sistem numit societate umană. Există multe defecte în acest sistem. Pur și simplu se devorează pe sine în egoismul său. Dar asta avem și nu există altă stare. Creatorul, care ne-a pus în omenire printre opt miliarde de oameni, ne arată totul în această formă.

Obținem ceea ce merităm: în familie, în societate, în școli, universități, la locul de muncă, pe stradă, în relațiile dintre oameni, în războaiele dintre țări. Toate acestea sunt rezultatul vasului nostru spart, al calităților noastre.

Trebuie să acceptăm acest lucru ca pe un dat și să vedem cum să îmbunătățim acest sistem, cum putem contribui la acest lucru prin clarificări. Potrivit Cabalei, trăim în era corectării finale, în așa-numita ultima generație. Prin urmare, trebuie să ne vedem conectați cu toate sistemele dezvăluite nouă în lume.

Nu te poți separa de public. Trebuie să fim conectați cu toată realitatea și, deși nu împărtășim viziunea corporală a vieții, trăim împreună cu ei în această lume. Prin urmare, trebuie să fim conectați cu ei într-un mod corect cât mai mult posibil, și să îi influențăm cât mai eficient posibil pentru a-și schimba atitudinea față de viață.

Dacă există o pandemie a unei boli care se răspândește în întreaga lume și există un singur remediu pentru aceasta, atunci trebuie să o folosesc conform instrucțiunilor medicilor. Există mulți alți factori din spatele vaccinării: lobby-uri medicale, politică, bani. Opiniile medicilor, interesele oamenilor de afaceri și ale politicienilor sunt toate amestecate în acest cocktail. Și de aceea ne găsim într-o situație atât de confuză; întreaga lume este confuză.

Cu toate acestea nu este nimic de făcut, deoarece natura noastră ar fi trebuit să fie deja mai corectată, dar este coruptă și plătim pentru asta cu suferință, neînțelegere, dezamăgiri și în cele din urmă, cu viața noastră.

Din Lecţia zilnică de Cabala 6/21/21, ““Avansând prin depăşire”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed