Anti-Semitism în reţelele sociale şi nu numai

Observaţie:  Evreii sunt un grup de oameni care s-au unit pe o bază ideologică și au rămas într-o astfel de conexiune.

Comentariul meu:  Aceasta a fost în Babilonul antic, pe vremea lui Avraam. Oamenii au simțit că vor să fie uniți, pentru că în această mișcare s-ar putea regăsi, ar putea să-şi răspundă la întrebarea despre sensul existenței lor.

Observaţie:  La început, acest grup s-a dezvoltat în sine. Apoi, conform planului creației, așa cum este scris în toate sursele, aceştia trebuiau să treacă această metodă tuturor națiunilor.

Dacă dintr-un anumit motiv, nu au făcut acest lucru, atunci a fost activată o altă lege – legea antisemitismului, o oarecare forță de contracarare care separă oamenii, pentru a-i uni cu forța, mai târziu.

Există multe manifestări ale antisemitismului. În prezent, este afișat activ în social-media; este anonim și rămâne nepedepsit. Puteți vedea acest lucru și în comentariile din videoclipurile postate de voi. Natura umană este malefică, iar atunci când oamenii se încurajează reciproc, în mod natural ia o întorsătură diferită.

Comentariul meu:  Nu citesc niciodată aceste comentarii. De ce ar trebui să mă îmbăt de ura lor? Știu deja natura umană. Știu că nu au nimic bun de spus despre nimeni, în afară de ei înșiși.

Antisemitismul se află în ei. Nu este de la ei, ci de sus. Aceasta este o reacție la comportamentul nostru incorect, la nerespectarea metodei de corectare, la faptul că întȃrziem în implementarea acesteia.

În măsura în care am întârziat să ne corectăm și să răspândim metoda, ei ne urăsc și, prin urmare, scriu astfel de comentarii. În măsura în care sunt urât de toată lumea din lume, văd că îmi fac treaba corect.

Nu mă angajez în  jigniri cu ei. Cred că aceasta este a mea! Aici lucrez din două părți. Reacția lor față de mine depinde de comportamentul meu, de succesul meu în răspândirea metodei de corectare a omenirii. Dacă sunt atât de supărați pe mine, înseamnă că încă nu pot face față responsabilităților mele.

Întrebare:  Acest tip de reacție sugerează faptul că nu puteți explica încă, metoda într-un mod clar?

Răspuns:  Da. Nu este vina lor. Reacționează automat, sunt controlaţi de natură. Așadar, privesc totul calm, neașteptând nimic altceva de la ei.

Dimpotrivă, este totul firesc și provine de la Creator. Nu o raportez la nicio persoană, o raportez întotdeauna direct la Creator. Cu alte cuvinte, trebuie să mă testez pentru a vedea dacă pot disemina în continuare această metodă de corectare, să arăt lumii că este necesară pentru toată lumea și atunci poate că se vor schimba. Dar este puțin probabil.

Observaţie:  Am dat în mod special un exemplu de antisemitism pe Internet pentru a arăta cât de globală poate să devină ura. Dacă mai devreme, oamenii erau limitați la pogromuri în unele sate, nici măcar nu erau răspândite în toată țara, astăzi, datorită dezvoltării Internetului, ura poate fi cultivată și crește foarte repede.

Comentariul meu:  Este globală, este pe toate continentele, este în toate națiunile.

Dar, până la urmă, vom depăși inerția evreiască și noi, cabaliștii, vom fi auziți. Poate sub loviturile sorții care îi așteaptă pe evrei, dar își vor îndeplini misiunea istorică.

În conformitate cu aceasta, în măsura în care întreaga lume este acum plină de antisemitism și va deveni și mai mult, umanitatea va începe să înțeleagă și să perceapă această metodă, la aceeași scară. Prin urmare, întreaga lume se pregătește pentru acest lucru, dar încă într-un sens negativ.

Din KabTV „Analiza sistematică a dezvoltării poporului Israel” 22/07/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: