Bnei Baruch—Suntem responsabili pentru întreaga lume

Trăim într-o perioadă specială când lumea începe să simtă că trebuie să își schimbe atitudinea față de viață, față de realitate, umanitate, societate, familie, față de orice. Toată lumea înțelege că acest lucru este necesar, dar nimeni nu știe cum să-l facă. Declarațiile politicienilor și ale parlamentarilor își arată neputința completă. Umanitatea a epuizat toate opțiunile și nu mai rămâne niciun loc de plecat: oamenii nu au nici o atracție față de viziunile extremei stângi, drepte sau mijlocii. Noua generație este total indiferentă faţă de toate.

Acesta este un semn că a sosit momentul ultimei generații, când suntem obligați să descoperim esența vieții, pentru toată lumea. Creatorul a ales grupul nostru Bnei Baruch pentru a realiza acest scop, oferindu-ne o astfel de dorință. Dorinţa vine din lumină. Dacă o persoană a fost iluminată puțin de lumea spirituală, dorința de spiritualitate se trezește în el sau în ea. Iar dacă lumina începe brusc să ne atragă către viața corporală, atunci ne vom îneca în corporalitate. Cu toții ne trezim doar datorită luminii.

Prin urmare, dacă am primit o astfel de trezire, suntem responsabili pentru întreaga lume și suntem numiți Isra-El (direct la Creator). Creatorul nu va avea grijă de noi dacă nu realizăm această sarcină pentru umanitate. Ne adunăm în convenție nu numai pentru conexiunea internă, ci pentru a genera o forță cu unitatea noastră, care poate atrage întreaga umanitate. Este necesar să ne unim foarte puternic la convenție și să atragem lumina care reformează, ceea ce ne va avansa, astfel încât lumea să simtă că are pe cineva de urmat, că există un grup în care locuiește forța superioară, Israel, „direct la Creator ”, grupul condus de Avraam.1 (Minutul30:30)

Lumea a evoluat spre o stare în care trebuie să primească o nouă forță, aspirație și obiectiv, care anterior lipsea. Până acum, lumea se îndrepta către un obiectiv material și egoist, o realizare la un moment dat. Acest tip de dezvoltare s-a epuizat. Acest lucru este evident în generația tânără, care este atrasă mult mai puțin de valorile materiale. Pentru o trezire completă, lipsesc doar câteva alte epidemii, cum ar fi coronavirusul. Și, desigur, vor veni, pentru că noi înșine le trezim cu atitudinea noastră.2 (Minutul 46:55)

Vreau să fiu inclus în Adam HaRishon, în sistemul comun, în care toate sufletele sunt conectate. Vreau să simt sufletele, nu trupurile, care trăiesc într-un singur suflet. Trebuie să realizez o astfel de trezire dacă am una, pentru că este un dar autentic de Sus, o trezire a unei părți a divinității, de Sus.

Lumea are nevoie de o astfel de schimbare de direcție, deoarece este pierdută și nu înțelege încotro să meargă. Acestea nu sunt doar semne ale ultimei generații. Aceasta este realitatea noastră.

Toți cei care doresc să își realizeze sufletul sunt obligați să se conecteze cu alte suflete. Așa, adunăm sufletul lui Adam HaRishon și, după ce unim aceste părți, vom simți viața spirituală în interiorul lor 3 (Minutul 1:11:05)

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala 1/25/20Pregătirea pentru convenție, partea 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: