Calea către corectare depinde de noi, dar nu este scurtă

În aceste zile, umanitatea este într-un stare de turbulență, neștiind cum să perceapă starea specială în care ne regăsim. Avem impresia că această stare depinde de cei care dețin puterea și banii, guvernele, armata și mafia.

Cu toate acestea, trebuie să înțelegem că, de fapt, aceștia nu au nicio influență. Totul este determinat doar de relațiile dintre oameni. Dacă ridicăm importanța conexiunii și a unității, atunci toată umanitatea se ridică, iar dacă o coborâm, cădem toți.

Prin urmare, nu ar trebui să așteptăm să aflăm în știri care guvern a ajuns la putere; mai degrabă ar trebui să verificăm prin propriile noastre relații, pe cine alegem și pe cine îndepărtăm. Ar trebui să ne angajăm nu în politică, ci doar în conectarea oamenilor.

Întreaga lume se află în noi și este necesar să aducem unitate și conectare la toate aceste forțe opuse care se presupune că trag fiecare în direcția sa, nu numai dezvoltarea acestei lumi, ci întreaga realitate, inclusiv sistemul superior, lumea superioară.

Întreaga realitate trebuie să ia parte la conexiunea integrală

Cu toții trebuie să lucreze în mod concertat pentru a dezvălui în relațiile dintre ei forma forței superioare, care este coroana (cea mai înaltă Sefira, Keter) și guvernează totul. Dacă organizăm în acest fel realitatea în interiorul nostru, forțăm toate forțele opuse ale naturii să înceapă să lucreze împreună și să îndrepte lumea spre conexiune.

Aceste forțe ne vor apărea ca opunându-se reciproc, ciocnindu-se și urându-e reciproc, incapabile să ajungă la vreun compromis sau conexiune. Fiecare va încerca să preia controlul asupra celorlalți.

Totuși, acesta este exact semnul dezvoltării realității în care se adaugă toate contradicțiile. Nu poate exista lumină fără întuneric și nici bine fără rău și invers. Toate forțele trebuie să funcționeze în funcție de natura lor, dar într-o singură direcție.

Fiecare forță care operează în sistemul general trebuie să înțeleagă că poate funcționa numai în funcție de natura sa și, prin urmare, nu trebuie să opună rezistență și să-și îndeplinească doar funcția. Este necesar să aranjezi toate forțele astfel încât fiecare dintre ele să-i sprijine pe ceilalți și toate să fie direcționate către revelația forței superioare.

Calea către corectare nu este scurtă

Calea către corectare nu este scurtă, dar depinde de cât de mult încercăm să accelerăm fără să așteptăm ca timpul să își facă treaba. Trebuie să fim inteligenți și răbdători și să acceptăm ceea ce se întâmplă fără panică, cu înțelepciune, știind că orice se va întâmpla se va întâmpla.

Există un conducător superior în lume care controlează totul; sarcina noastră este doar să-L ajutăm. Ajutorul nostru este foarte important, dar Creatorul este cel care începe creația și El o finalizează.

Forța noastră constă în faptul că suntem mulți și suntem foarte diferiți, dar suntem pregătiți să fim împreună ca un singur om cu o singură inimă. Suntem de acord să ne conectăm pentru a face din forța superioară un conducător în lumea noastră, care va fi revelat în întreaga realitate. Prin urmare, principalul lucru este să continuăm pe aceeași cale, indiferent de stările sufletești.

Trebuie doar să știm că trebuie să facem tot ce ne stă în putere și astfel să avansăm.

Ar trebui să fim mai puțin impresionați de titlurile de știri, deoarece vedem că guvernele în sine nu înțeleg ce se întâmplă și chiar ele se îmbolnăvesc neștiind ce se va întâmpla mâine. Evident, nu au un program nou și speră ca totul să revină la perioadele anterioare, înainte de virus, când erau puternice și bogate. Totuși, acest lucru nu va funcționa.

Deși țările au început deja să se îndrepte spre o distribuție echitabilă, pentru a oferi tuturor ceea ce au nevoie în această stare critică. Va fi interesant să vedem cum oamenii mai puternici din această lume vor încerca mai târziu să „corecteze” această stare și să restabilească sistemul de industrie și comerț din nou, iar Creatorul le va corecta cu propriile sale forțe.

La urma urmei, corectarea constă numai în conexiunea dintre oameni. Dacă diseminăm prin această conexiune, vom ajunge la starea cea mai sănătoasă, cea mai echilibrată cu natura din jur, care are nevoie doar acest echilibru de la noi.

Natura se așteaptă ca umanitatea să consume numai ceea ce este necesar pentru o viață normală și să îndrepte toate celelalte forțe către revelația lumii superioare.

Din Lecția zilnică de Cabala din 4/7/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: