Ce plăceri ne promite înțelepciunea Cabalei?

624.07Întrebare: Ce plăceri ne promite înțelepciunea Cabala?

Răspuns: Este foarte greu să ne imaginăm plăcerile pe care ni le oferă înțelepciunea Cabala, deoarece toate plăcerile lumii noastre sunt doar un gram în comparație cu milioanele de tone de plăceri din lumea spirituală.

La urma urmei, suntem foarte limitați. Cât de mult putem mânca, bea, odihni și ne putem bucura de ceva? Totul se sfârșeşte, chiar și viața noastră, deoarece este construită pe atributul de a primi de dragul nostru. Înțelepciunea Cabala, pe de altă parte, ne scoate din această lume către o lume de dăruire, o lume a iubirii, o lume a emoțiilor infinite, care pentru noi există în exterior. Acesta este motivul pentru care nici măcar nu putem măsura ceea ce ne oferă înțelepciunea Cabala.

Acestea sunt valori care sunt total incompatibile cu noi. În lumea spirituală începeți să vedeți sensul vieții, cum este aranjată, la ce duce, ce vi s-a întâmplat înainte de a vă naște în această lume și ce se va întâmpla cu voi când veți părăsi această lume. Nimic nu este ascuns. Totul se întâmplă în aceeași perioadă de timp în care existăm.

Ochii tăi se deschid și nu mai ești orb ca toți ceilalți oameni din această lume care trăiesc ca niște fiare și nu au nimic dincolo de viața lor fizică. Începi să simți o atitudine sănătoasă și precisă față de viață și față de lume. Aceasta este ceea ce ne oferă în primul rând înțelepciunea Cabalei.

KabTV “Fundamentele Cabalei” 07.04.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: