Ce simțim înainte de moarte?

La Știri (MedicalXpress): „Experiențele mistice aproape de moarte, în care oamenii raportează o serie de simptome spirituale și fizice, inclusiv senzații în afara corpului, văzând sau auzind halucinații, gânduri alergând și denaturarea timpului, afectează aproximativ 10% dintre oameni”, potrivit unui nou studiu care a analizat participanții din 35 de țări. …

Noile descoperiri au fost prezentate la cel de-al cincilea congres al Academiei Europene de Neurologie (EAN) de cercetători de la Rigshospitalet, spitalul universitar din Copenhaga, Universitatea din Copenhaga, Danemarca, Centrul de Cercetare a AVC, Berlin și Universitatea Norvegiană de Tehnologie, Trondheim, Norvegia. …

„Grupul de studiu care a raportat NDE-urile au descris în mod diferit sentimentul de pace totală, având „sufletul supt”, auzind îngerii cântând, fiind conștienți că se aflau în afara corpului lor, văzându-și viața desfăşurându-se în fața lor și fiind într-un tunel întunecat înainte de a ajunge la o lumină puternică. Alții au vorbit despre faptul că au conștientizat prezența altcuiva înainte de a se culca sau despre un demon aşezat pe pieptul lor, în timp ce erau paralizați, incapabili să se miște”.

Întrebare: Ce părere ai despre asta?

Răspuns: Când am fost într-o stare aproape de moarte după un accident, am simțit, de asemenea, tot felul de imagini. Nu am auzit nimic; Am avut un zgomot în urechi. Dar am văzut tot felul de imagini nerealiste. Am înțeles că ceea ce am văzut nu este real, deoarece eram într-o astfel de stare.

Întrebare:  Dar este adevărat sau nu, că o persoană simte astfel?

Răspuns:  Faptul că ei văd asta? Ceea ce vede o persoană este adevărul?

Eu, ca un cabalist, văd acest lucru complet diferit. Ceea ce vedem acum nu este și adevărul. Este o lume imaginară și iluzorie. Unde este adevărul? Totul se reflectă în mine, nu există nimic în afara mea. Este ceea ce eu îmi imaginez. Astfel, la fel este şi acolo.

Ieșirea în următoarea dimensiune este complet diferită. Trebuie să fie mai presus de egoism. Dacă o persoană nu-și respinge egoismul, atunci la final, acela nu are nimic din toate acestea.

Cineva are tot felul de idei îndepărtate despre lumea viitoare. Poate crede că aceasta este lumea viitoare. Nu cred că i se prezintă ceva; el își consideră doar creierul, fluctuațiile sale intracraniene, pentru un fel de altă lume.

El nu are altă lume într-o astfel de formă. El trebuie să înțeleagă că în lumea noastră trebuie să părăsească egoismul pentru a simți următorul grad – lumea superioară. Totuși, pentru aceasta, el trebuie să se ridice deasupra lui, însuși. Ascensiunea, însă, într-o formă reală, nu poate fi decât în această lume.

Întrebare:  Dacă te-ai ridica deasupra egoismului tău, ce ai vedea?

Răspuns:  O persoană ar vedea forțele pozitive și negative care interacționează între ele și, ca urmare, ar prezenta pentru el sau ea o imagine complet diferită – forțele.

Întrebare:  Nu este foarte clar. Ce înseamnă să vezi forțele?

Răspuns:  Nu vă pot spune asta. Este imposibil de transmis.

Întrebare:  Se poate transmite numai unei persoane care deja a atins și a simțit acest lucru?

Răspuns:  Da. Aceasta este o informație serioasă. Ea este transmisă și poate fi simțită doar de către cei care sunt pregătiți pentru aceasta și capabili să o perceapă. Nu există nicio interdicție aici. O persoană trebuie doar să poată percepe aceste informații; atunci acela va vedea. La fel cum un copil mic nu observă ce observă adulții.

Întrebare:  Deci, atunci când spun „Înțelepciunea ascunsă a Cabalei”, nu este vorba despre înțelepciune ascunsă, ci despre faptul că, până acum, eu nu văd asta?

Răspuns:  Da. Acesta este motivul pentru care este numit ascuns. Totul este dezvăluit numai în măsura capacității tale de a obține. Din păcate, suntem într-o stare în care nu se poate explica nimic. Doar dacă doriți, dacă sunteți consumat de dorința de a atinge, atunci veți putea depăși acest lucru.

Întrebare:  Atunci ce încerci mereu să explici? Faci programe TV, scrii. De ce?!

Răspuns:  Încerc pe cât posibil să dezvălui oamenilor, măcar un pic, oportunitatea de a vedea calea în acest sens. Nimic mai mult. Tot restul depinde de persoană în sine.

Întrebare:  O persoană trebuie să dezvăluie acest lucru sau doar să depună efort?

Răspuns:  O persoană trebuie să depună eforturi pentru a descoperi și să facă tot timpul un efort, un efort pentru a avansa, pentru a se ridica constant deasupra propriei persoane.

Întrebare:  Cum va apărea această dorință într-o persoană?

Răspuns:  Este fie prin suferință corporală, fie prin aspirație spirituală din mediul potrivit. Nu există nicio altă cale.

Aceasta nu este o sarcină ușoară, dar umanitatea nu poate scăpa de ea. Sunt sigur că ne aflăm într-o stare care este foarte aproape de asta.

Din KabTV – “Ştiri cu Michael Laitman” 7/23/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: