Coronavirusul schimbă realitatea, partea 4

Etapele de dezvoltare a umanității: Neajutorarea și frica

Întrebare: Prin ce etape trebuie să trecem? De exemplu, întâi indiferența, apoi frica, apoi neajutorarea și așa mai departe.

Răspuns: Neajutorarea lucrează foarte bine. Până la urmă, când ești neajutorat și dintr-o dată începi să simți că ai o singură cale de ieșire, adică să ne sprijinim între noi, atunci nu mai este nevoie de nimic altceva r.

Noi suntem complet dependenți de natura care ne înconjoară. Ea poate să facă orice cu noi, cu excepția unui singur lucru: să fim apropiați unul de altul, iar apoi vom ajunge la un contact bun cu ea și apoi vom acționa între noi în mod reciproc, natura asupra noastră și noi asupra naturii. Asta atunci când vom fi conectați în mod integral prin conexiuni pozitive între noi și cu natura.

Comentariu: Eu comunic cu mulți oameni și văd că etapa indiferentei a trecut deja. Când a apărut coronavirusul prima dată în China, peste granițe a fost indiferență totală. Acum s-a trecut la o etapă a fricii deoarece coronavirusul este deja în multe tari.

Răspunsul meu: Eu nu cred că asta este etapa fricii. Întâi de toate, oamenii încă au mâncare.

Frica este atunci când văd că în curând voi rămâne fără mâncare, frică deoarece serviciile medicale nu mai pot face față cu atât de mulți pacienți, frică deoarece pur și simplu nu știu ce se va întâmpla cu mine, cu vecinii mei, ca să nu mai vorbesc de locul meu de muncă și orice altceva.

În plus, noi vom rămâne fără fonduri pentru a plăti oamenii și nimeni nu va accepta acești bani în magazine deoarece nu va fi nimic de vânzare, adică nimic pentru care să fii taxat.

Când o persoană poate să vadă asemenea stări cu ochii plini de frică, atunci în general omul este pregătit să spună “Da, da, sunt de acord cu interacțiunea pozitivă cu alții!”

De pe KabTV “Coronavirus schimbă realitatea, partea 4”, 3/12/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: