„Cum îți găsești scopul vieții?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanPutem găsi scopul vieții noastre învățând planul și programul superior al naturii care ne dezvoltă către acest scop al vieții în fiecare moment.

Învățând planul naturii, începem să simțim treptat ce putem realiza în încarnarea noastră actuală, care a fost soarta noastră în încarnarea anterioară, cum funcționează natura, de ce am fost creați așa cum am fost și cum ne dezvoltăm în modul în care o facem sub influența mediului.

Putem înțelege cum să dăm clic în acest sistem și să îl controlăm. Folosind dorințele și intențiile noastre împreună cu îndrumări bazate pe învățarea planului superior al naturii, putem intra în camera de control a naturii și putem descoperi cum și de ce totul a fost creat așa cum a fost.

Întrebarea despre scopul vieții este primul pas către această descoperire. De-a lungul istoriei și al vieții noastre individuale, ne dezvoltăm prin dorințe pentru hrană, sex, familie, bani, onoare, control și cunoaștere, care sunt toate dorințe ce aparțin nivelului nostru actual de percepție și senzație.

Dorința pentru sens și scop aparține deja unui nivel superior de percepție și senzație, iar întrebarea despre sensul și scopul vieții este sămânța descoperirii sale. Învățând cum să direcționăm această dorință către scopul vieții, care este etern și întreg, învățăm cum să ne ridicăm deasupra nivelului nostru fizic de existență și ne regăsim trăind într-o realitate superioară în care percepem cum și de ce funcționează totul. Mai mult, de la un astfel de nivel de realizare, învățăm și cum să ne influențăm propriul destin.

Pe baza lecției zilnice de Cabala cu dr. Michael Laitman din 20 septembrie 2015. Scris / editat de studenții cabalistului dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed