“Cum mă pot conecta cu lumea spirituală?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum mă pot conecta cu lumea spirituală?

Ne conectăm cu lumea spirituală ridicându-ne deasupra egoului nostru.

Ce este egoul? Este natura noastră înnăscută, care dorește să se bucure în detrimentul altora și al naturii.

A te ridica deasupra acestei naturi înseamnă a dărui bine celorlalți, chiar dacă nu este în folosul nostru. Cu alte cuvinte, punem o restricție asupra propriului beneficiu, încetăm să ne gândim la noi înșine și luăm în considerare numai beneficiul altora. Făcând acest lucru, ne asemănăm cu calitățile lumii spirituale, cele ale iubirii, dăruirii și conexiunii.

Cheia aici este să lucrăm la conexiunile noastre cu oamenii. Egoul nostru operează în relație cu ceilalți și, ridicându-ne deasupra forțelor noastre egoiste de a dori să primim de la ceilalți pentru noi înșine și de a dori în schimb beneficiul lor, apoi în măsura în care facem acest lucru, intrăm într-o percepție și simțire a lumii spirituale.

Ne conectăm astfel cu lumea spirituală prin corectarea conexiunilor noastre unul cu celălalt. Începem apoi să înțelegem, să descoperim și să percepem lumea spirituală nu ca în afara noastră, ci că ea ne învăluie cu adevărat.

Bazat pe videoclipul „Este conexiunea dvs. spirituală reală sau este o fantezie?” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman, Oren Levi și Tal Mandelbaum. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed