Cum poate fi vindecată boala mintală?

631.1Întrebare: De ce bolile mintale sunt incurabile?

Răspuns: Bolile psihice nu pot fi vindecate deoarece aparțin unei activități nervoase superioare. Pentru a vindeca ceva, este necesar să ne ridicăm deasupra acestei probleme și, ca de deasupra ei, să o studiezi, să investighezi, să o analizezi și să o înțelegi.

Și nu putem fi deasupra activității noastre mentale. Prin urmare, aceste probleme vor rămâne până ne vom ridica la nivelul lor. Ele apar din cauza disfuncționalităților naturii noastre egoistie.

De îndată ce începem să ne corectăm cu adevărat, să ne ridicăm deasupra programului conform căruia lucrăm în prezent în interiorul nostru în sentimente și minte, vom trece de la natura egoistă la natura dăruirii și a iubirii și atunci ne vom schimba. întregul program intern.

Va acționa complet diferit, va ține cont de alte date și va funcționa diferit. Atunci consecințele sale asupra corpului nostru mental și fizic vor fi diferite și ne vom vindeca de toate problemele și bolile.

Și astăzi suntem cu toții bolnavi. Puteți lua orice persoană absolut sănătoasă, întrebați un psiholog sau un psihiatru despre starea lui și vă vor spune că fiecare dintre noi este bolnav zece până la douăzeci la sută, dar considerăm acest lucru normal.

KabTV “Prim-plan, Are Frankl dreptate?” 8/8/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: