“Cum pot ajuta orașele să remedieze bandele și violența lor?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum pot ajuta orașele să remedieze bandele și violența lor?

Trebuie să ne concentrăm atenția asupra predării și promovării științei despre scopul vieții umane. Când ajungem la înțelegerea faptului că trăim într-un singur sistem care ne conduce la o viață de perfecțiune, împlinire absolută, fericire și echilibru cu natura, mai presus de viața noastră corporală, atunci ne vom muta preocuparea de la corpurile noastre la sufletul nostru, adică la ceea ce este în afara noastră.

Apoi, în loc să ne concentrăm asupra modului în care să ne bucurăm numai pentru beneficiul personal, ne vom gândi la modul în care putem dărui altora și ieși din modul nostru de viață egoist. Vom aprecia și vom aspira la altruism și prin concentrarea noastră generală către o nouă direcție de dăruire, vom începe să simțim o viață complet diferită. În loc de viețile noastre actuale pe care le simțim ca mai multe momente trecătoare, vom simți natura în starea ei nefiltrată: ca un flux etern și perfect de viață.

Aici trebuie să aducem omenirea și mai ales generația tânără. Numai datorită educației și răspândirii unei astfel de înțelepciuni, dacă se face cu succes, vom câștiga capacitatea de a depăși răul care există în lume, inclusiv fenomenele negative din orașele mari, forța pumnului care este acceptată în rândul mai multor tineri în ghetourile lor.

Bazat pe emisiunea “Întrebări şi rÎspunsuri” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: