“De ce a venit Coronavirusul în toată lumea? De ce este activ acest virus?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: De ce a venit Coronavirusul în toată lumea? De ce este activ acest virus?

Oricât de mult am fost afectați de pandemie, încă nu suntem conștienți de efectul său real asupra noastră.

Pandemia ne-a afectat foarte profund. A apărut pentru a crea o nouă umanitate, pentru a ne actualiza atitudinile, astfel încât să ne raportăm mai pozitiv, cu considerație, empatic și constructiv unul cu celălalt și cu natura.

Dacă ne uităm la noi în urmă cu un an și dacă ne-am putea vedea pe noi înșine peste un an, am vedea oameni complet diferiți. Nu ne putem întoarce la felul de oameni care eram înaintea pandemiei. Pe de o parte, pandemia ne-a izolat, detașat și îndepărtat unul de celălalt din ce în ce mai mult, dar, făcând acest lucru, ne-a dat spațiu pentru a ne gândi la cine suntem, unde suntem, de ce suntem aici și de asemenea, ce fel de atitudini avem unul față de celălalt și față de lume în general.

Natura ne-a adus la un nou nivel de dezvoltare, din care vom fi capabili să trecem rapid către un tip cu totul nou de societate umană, conectată pozitiv.

Pare că am fost loviți de o boală virală foarte contagioasă, dar când înțelegem scopul și planul naturii, atunci vedem cum această stare a apărut tocmai ca un mijloc de a ne revedea atitudinile unii față de alții: de a ne detașa de egoismul nostru -valori consumiste care se desfășurau până la pandemie, și pentru a ne permite să ne dezvoltăm în continuare într-un mod mai rafinat spre scopul creației, spre descoperirea a cine și ce suntem cu adevărat și de ce suntem în viață aici în acest lume.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed