De ce unele suflete sunt norocoase și altele nu?

Întrebare de pe Facebook: Ce au făcut sufletele pentru a se naște precum copiii și nepoții tăi? De ce unii sunt norocoși și alții nu?

Răspuns: Te asigur că nu este un mare cadou să fii copilul și nepotul meu. Ei poartă o anumită greutate a vieții mele. De fapt, viața lor este diferită, dar nu este în niciun fel mai ușor sau mai bine.

Ei nu sunt în niciun fel mai norocoși cu sufletele lor decât alții. Ei au mai multe oportunități să se corecteze, însă în același timp ei primesc o adăugare masivă în plus de egoism.

Fiul meu trăiește în Canada. El este un editor. Fiica mea mai învârstă este un doctor în științele biologice, o persoană faimoasă în lume, care visează să înfrângă cancerul la glandele femeilor. A doua mea fiică este filozof, a terminat facultatea de filozofie (Cabala) și lucrează în organizația noastră. Dacă ei sunt fericiți sau nu, norocoși sau nu, nu știu.

Adevărul este că, în toate cazurile din lume, o persoană are tot ceea ce are el sau ea nevoie pentru a obține o stare spirituală absolut completă. Prin urmare, nimeni nu se poate plânge. Și, chiar și cea mai măruntă, cea mai de jos, cea mai săracă persoana și cu cea mai îngustă minte, dacă vede ce condiții i-au fost date lui sau ei de Sus, va ajunge să înțeleagă că aceste condiții, indiferent cât de incredibil ar putea să ni se pară nouă, sunt cele mai potrivite pentru obținerea perfecțiunii lui sau ei.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: