Devenind o parte dintr-un întreg comun

528.01Nu există nicio dezvoltare individuală în Cabala. Ea este de ajutor doar dacă aceasta devine o parte organizată a colectivului.

Atunci egoismul nostru nu mai funcționează. Trece prin astfel de stări încât ne facem să ieșim din el.

Am finalizat deja calea egoistă individuală și vedem în ce măsură omenirea nu știe cum să meargă mai departe. Cu toate acestea, Cabala spune că următorul nivel de dezvoltare nu este nivelul de satisfacție individuală, atingere sau găsirea unui fel de nișă pentru tine, ci starea când atingi gânduri și dorințe colective.

Toate deciziile se iau doar în grup, un grup de zece. Zece oameni se conectează între ei într-o dorință și aspirație specială a gândirii, în care descoperă brusc o forță integrală comună a naturii, numită Creatorul. Acest lucru este dezvăluit prin conexiunea lor corectă atunci când fiecare se ridică deasupra egoismului său și se conectează cu ceilalți ca și cum ar fi parte din el.

Ridicându-se deasupra individualității și construind un singur întreg comun între ei, încep să simtă în el, ca într-un nou senzor, într-un sentiment nou, această forță comună a naturii conform legii echivalenței formei.

KabTV „Videoconferința”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: