Dorințe interzise

531.03Profeți, Iosua, 6:18 – 6:19: Voi însă să vă păziţi foarte de tot ce este dat blestemului, ca să nu cădeţi şi voi sub blestem, dacă aţi lua ceva din cele date spre nimicire şi pentru ca asupra taberei lui Israel să nu vină blestemul şi să-i aducă pieire.

Tot aurul şi argintul şi vasele de aramă şi de fier să fie sfinţenie a Domnului şi să intre în vistieria Domnului”.

Comentariu: Aici s-a produs o gafă gravă din partea poporului Israel.

Răspunsul meu: Aceasta nu este o gafă, ci un control mai profund al corectării.

Interzis este ceva ce nu poate fi corectat, ceva care se află într-o stare egoistă.

Deși totul este corectat în cele din urmă, momentan, omul nu poate corecta astfel de dorințe egoiste, gânduri și acțiuni care sunt numite interzise. Calitatea egoistă a primirii le este atașată atât de mult încât omul nu poate scăpa de ele.

Prin urmare, trebuie doar să nu mai le folosească pentru că este imposibil să le convertim acum în altceva.

Întrebare: Ce este considerat interzis pentru ultima generație?

Răspuns: Aproape totul – de la cele mai mici la cele mai mari interdicții. În acest moment, absolut toate condițiile sunt dezvăluite și vor fi colectate într-o singură cerere pentru ca noi să ne apropiem unul de celălalt, să ne iubim aproapele, să respingem egoismul cu toate cele patru etape și așa mai departe.

Tot ce s-a întâmplat înainte și există deja în noi așa cum este dat de sus trebuie să se manifeste acum în noi așa cum a fost primit de jos.

Aceasta este o lucrare atât de serioasă și acțiuni serioase încât unii mari cabaliști au spus: „Nu aș vrea să trăiesc în acest timp”. Pe de altă parte, toată lumea va trebui să facă această muncă. Toata lumea! Nu contează unde trăiți.

Va fi foarte greu să trăiești toate acestea. Prin urmare, trebuie să acționăm decisiv, ferm și să înțelegem ce avem în față. Apoi, nu va fi o problemă.

Totul depinde doar de înțelegerea a ceea ce este o interdicție și a modului în care ar trebui să lucrăm cu ea.

KabTV „Secretele cărții eterne”, 12.07.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed