“El este întotdeauna cu mine”

Din pagina mea de Facebook Michael Laitman 10/2/21

Dr. Michael Laitman

De mulți ani, studenții și prietenii îmi cer să le spun povestea timpului petrecut cu profesorul meu, RABASH. Mulți ani, am simțit că nu este nevoie de asta, că vremurile erau diferite și lucrurile funcționează diferit astăzi.

Dar din conversațiile mele cu Semion Vinokur, multe dintre povești au ieşit totuși la suprafață. Semion, care mă simte cu adevărat, a reușit să le pună pe hârtie în stilul său unic și captivant și, dintr-o dată a apărut o carte.

Cartea care a fost intitulată Întotdeauna cu mine, începe cu întrebările mele din copilărie și cu anii mei de tânăr. Dar acestea nu sunt decât preludiul. Cea mai mare parte a textului spune povestea anilor mei cu RABASH: cum l-am găsit, cum i-am devenit discipol, asistent și de ce sunt angajat să transmit mesajul său de iubire întregii umanităţi.

Studenții Cabalei de astăzi învață foarte diferit de modul în care am învățat eu cu el. Cu toate acestea, fiecare student trece printr-un proces intern foarte similar și poate simpatiza cu experiențele descrise aici.

Întrucât acum vremurile sunt diferite, nu pot să-mi învăț elevii așa cum m-a învățat RABASH pe mine. Deși calea este ușor diferită, atingerea spiritualității necesită și va necesita întotdeauna dăruire și devotament față de scop.

RABASH a murit în 1991, dar el nu va pleca niciodată din inima mea sau din mintea mea. Când predau, el este întotdeauna alături de mine. Când mă trezesc în orele nopţii pentru a mă pregăti pentru lecția de dimineață următoare, el este cel care îmi călăuzește inima. Când vorbesc cu liderii mondiali sau cu oamenii de știință, moștenirea lui este cea care îmi ghidează gândurile și cuvintele.

Sper că atunci când citiți poveștile, veți avea un gust al măreției omului care a făcut Cabala accesibilă pentru fiecare persoană de pe această planetă. Învățăturile lui RABASH sunt un dar pentru omenire și fac tot posibilul să văd că toată lumea se bucură de ea.

Ceea ce am devenit, am devenit datorită lui, pentru că într-adevăr, el este întotdeauna cu mine.

Și în sfârșit, un cuvânt de recunoștință către Irina Rudnev și Mark Berelekhis pentru traducerea lor minuțioasă în engleză.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: