Exodul întregii lumi din Egipt

Dacă prietenii îndeplinesc extern cerințele, participă la lecții și la întâlnirile prietenilor, atunci nu am dreptul să-i părăsesc. Creatorul m-a adus la ei și trebuie să lucrez cu ei.

Mai ales acum, a fi într-un grup cabalist este o oportunitate fericită, primită de sus. Creatorul ne atrage spre El.

Dacă omul are o oarecare legătură cu acest proces, atunci nu-l critic, pentru mine principalul lucru este să fiu conectat cu toți cei în care există o astfel de dorință. Crede-mă, suntem într-o stare specială numită Exodul din Egipt. Exodul este rezultatul nu doar al unui grup mic condus de Avraam, ci al reprezentanților întregii omeniri, al tuturor oamenilor.

Cu toții vrem să ieșim din egoismul nostru, să ne ridicăm și să ne unim cu Creatorul. Creatorul ne ajută în acest sens; nu întâmplător a venit epidemia de coronavirus. Ea ne facilitează exodul din egoism.

Creatorul dorește să ne arate cât de greșită este conexiunea noastră, de aceea El ne îndepărtează unul de celălalt prin coronavirus. Acum trebuie să înțelegem cum să ne conectăm din nou, dar într-o formă corectă. Imediat ce vom fi gata să ne conectăm corect, virusul va dispărea.

Nu ne vom întoarce în lumea veche, ci vom ajunge la o nouă conexiune, la o societate nouă, cu ocupații noi. Viața nu va mai fi la fel cum a fost înainte de coronavirus. Prin urmare, este necesar să explicăm întregii omeniri ceea ce Creatorul cere de la noi. Este prietenia unuia față de celălalt, dorința de a dezvălui calitatea dăruirii, unitatea dintre noi și dragostea pentru toate creaturile.

Din partea a 2-a a Lecției zilnice de Cabala 31/03/20, Scrierile lui Rabash, „Nevoia de iubire a prietenilor”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: