Forța ascunsă a naturii

746.01Cum putem construi practic o intenție comună dacă dorințele noastre sunt complet diferite? Dacă vrem să dăruim unii altora și descoperim că nu o putem face fără ajutorul Creatorului, atunci fiecare îl atrage pe Creator către sine, astfel încât El să-i ajute prietenii.

Astfel, în locul câmpului egoist, formăm un câmp spiritual de dăruire în care folosim calitățile Creatorului. Aceasta înseamnă revelarea Creatorului între noi.

Vrem să revelăm forța Creatorului dintre noi, forța dăruirii reciproce ascunsă în natură. Există multe forțe în univers care ne sunt ascunse, multe stele, planete și creaturi pe care nu suntem în stare să le vedem. Până în prezent, toate instrumentele, telescoapele și radarele noastre nu sunt capabile să identifice toate acestea.

Dar există o forță care umple întregul univers. Oamenii de știință o numesc materie întunecată. Simțim că există unde pe care nu le putem recunoaște. Fără îndoială, există o forță care pătrunde întregul univers de la o margine la alta (dacă se poate spune că universul are vreo margine). Aceste forțe sunt prezente în orice loc pentru că, dacă nu ar fi fost, universul s-ar fi spulberat cu mult timp în urmă.

Forțele de interacțiune dintre toate părțile universului există și funcționează mai presus de toate limitările noastre materiale. Unele dintre aceste forțe sunt ascunse; adică le putem dezvălui numai dacă dobândim intenția de dărui. Atunci nu vom mai fi limitați de materie și de realitatea corporală.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 6/9/21, „Niciodată nu înceta să ceri”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: