Harta interioară sufletului

747.04Întrebare: Țara Israelului corespunde unei dorințe la nivel mineral și există și o dorință la nivel uman. Ar trebui ca una să se suprapună în mod clar peste cealaltă?

Răspuns: La modul ideal, da. Și așa va fi în viitor. Intenţia se suprapune peste dorinţă, o formează, iar dorința devine astfel echivalentă cu o anumită parte a pământului. Acest lucru generează nevoia unei persoane de a-și schimba locul de reședință sau alte schimbări.

Întrebare: Când o persoană este angajată în dezvoltarea spirituală, descoperă această hartă a Israelului cu toate locurile, în sine? Așa se întâmplă?

Răspuns: Depinde de tipul de suflet și acest lucru nu este simțit de fiecare persoană. Dar, în general, oamenii vor simți cărui loc aparțin în univers, unde este rădăcina lor spirituală.

Întrebare: În lumea noastră, există oameni care au cunoaștere mai mult sau mai puțin și există oameni care nu știu absolut nimic. Este la fel și în spiritualitate?

Răspuns: Da, va veni momentul în care vom începe să simțim asta și să constatăm că trebuie să acționăm în conformitate cu caracteristicile spirituale.

KabTV “Stări Spirituale” 5/21/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed