Între lumină și întuneric

Întrebare: Să spunem că simt că nu pot justifica Creatorul nici în mintea mea, nici în inima mea. Cu toate acestea, este aceasta o stare de conștientizare?

Răspuns: Da. Există o gradație foarte lină, care poate merge de la dubla ascundere la o singura ascundere, apoi înapoi la dublă și din nou la singură. Acest lucru se datorează faptului că atunci când înaintam, corectându-ne senzațiile tot timpul, le corectăm în urcări și coborâri, urcări și coborâri.

Ascensiunile și coborârile ne dau sentimentul unei revelații duble sau simple a Creatorului, apoi ascundere, și apoi revelație. Cu alte cuvinte, aceste stări alternează tot timpul.

În ciuda faptului că ascunderea mă îndepărtează, nu îl văd pe Creator și nu Îl înțeleg, sunt mereu în unele îndoieli și contradicții, totuși nu părăsesc această lucrare și insist să-L înțeleg și să-L disting. Apoi Creatorul mi se descoperă treptat.

Încep să simt că totul vine de la El și totul are propriile sale motive, care se manifestă în mod intenționat în raport cu mine și îmi oferă posibilitatea de a fi în ascundere dublă sau simplă și în revelație dublă sau simplă, astfel încât aș simți întotdeauna contrastele dintre întuneric și lumină. La urma urmei, cu aceste contraste încep să înțeleg care este principiul controlului Său asupra mea și cum ar trebui să răspund la acest lucru prin feedback.

Practic, trebuie să ajung într-o stare în care nici ascunderea dublă, nici cea simplă nu-L ascund de mine.

Ridicându-mă deasupra mea în orice întuneric, voi simți cum să mă comport corect, iar întunericul nu mă va separa niciodată de Creator. Dimpotrivă, mă va ajuta să fiu conectat la El, ridicându-mă deasupra lui.

Din emisiunea KabTV, „Stările spirituale” din 14.01.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: