Învățând relațiile integrale

528.04Cel mai important lucru în activitatea noastră cu privire la societate este pur și simplu de a educa oamenii. Acei oameni care vor fi capabili să dezvăluie calități integrale în ei înșiși, adică să se conecteze cu alții în grupul de zece  pentru a ieși din percepția egoistă individuală a lumii într-o interacțiune integrală, atunci când se ridică deasupra egoismului lor și încep să simtă nu pe ei înșiși, ci colectivul lor ca pe ei înșiși și prin acesta percep întregul univers ca fiind integral – acești oameni vor continua să se angajeze în educație și management. Trebuie să-i pregătim pentru asta.

Oricum, în principiu, întreaga umanitate este necesară pentru acest lucru. Fiecare persoană are astăzi o întrebare despre sensul existenței, despre modul în care ne putem restructura viața. Natura însăși spune că trebuie să ne schimbăm în conformitate cu ea.

Am parcurs calea egoistă de dezvoltare. În ultimele decenii, a fost în criză și începe să se devoreze pe sine. Ca în zicala: revoluția își devorează copiii. La fel este și aici. Omenirea trebuie să înceapă să simtă acest lucru.

Cred că, dacă am crea cu adevărat mici grupuri experimentale care să rezolve sarcini manageriale și să dea recomandările lor bazate pe integralitatea naturii, adică din relația corectă a unei persoane cu natura, atunci nu am putea da greș în deciziile noastre și am transforma o societate cu astfel de manageri în societatea viitorului.

KabTV „Știința managementului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: