Linia de sosire sau cercul de pedeapsă?

Evoluția ne va conduce cu siguranță la echivalența de formă cu Creatorul, în mod voluntar sau prin suferință; există doar două căi. La început, întreaga lume se dezvoltă inconștient, numai datorită forțelor naturii. Dar pornind de la un anumit stadiu de dezvoltare, individul se îndepărtează de existența sa animală și dezvoltă o persoană în el însuși, o formă spirituală similară cu Creatorul.

Astfel de oameni pot atrage o forță superioară către ei înșiși și își pot accelera dezvoltarea și, prin ei înșiși, ca printr-un canal deschis, pot transmite această putere de dezvoltare tuturor celorlalți. Drept urmare, tot răul se va transforma în bine, dar trebuie să contribuim la aceasta devenind participanți activi la acest proces.

Suntem la linia de sosire a procesului de dezvoltare și, prin urmare, merită să participăm activ la acesta, astfel încât să nu fim aruncați înapoi. În caz contrar, există pericolul ca acesta să se întoarcă ca într-un joc de copii, atunci când un jucător de fiecare dată se mută cu câțiva pași înainte, dar după următoarea aruncare a zarurilor este brusc trimis înapoi aproape de începutul jocului.

Dacă vrem să evităm o astfel de revenire la cercul de pedeapsă al evoluției, ar trebui să respectăm legile naturii, legile Creatorului și să încercăm să ne unim din ce în ce mai mult și să ne conectăm cu forța superioară. Iar apoi tot mai multă lumină va curge prin noi în lume.

Lumea nu este de vină pentru nimic, totul depinde de partea de „Israel” care tinde spre Creator, cei care conectează toate națiunile, acest întreg cerc cu Creatorul printr-o linie, un canal direct.

Din partea a 3-a a Lecției zilnice de Cabala, 18.11.2020, „Conectând lumea în ultima generație”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: