Lumină din viitor

Întrebare: Ce atitudine ar trebui să avem față de manifestările negative ale Creatorului, atunci când ni se pare că nu poate să urmeze ceva bun? Sau viceversa?

Răspuns: Dacă acum muncesc din greu, mai am două ore până la sfârșitul zilei de muncă, dar știu că mă așteaptă o după-amiază minunată: voi merge acasă, voi face un duș, am să mă îmbrac frumos și am să ies în oraș cu o fată frumoasă, mai este oare străduința muncii grele o suferință reală? Nu. Ea este deja pătrunsă de lumină, de plăcerea pe care o voi primi seara.

Aceasta poartă numele de Ohr Makif (lumina înconjurătoare), care strălucește pentru mine acum, din viitor. De aceea nu pot simți suferința actuală. Suferința nu se datorează a ceea ce nu am azi, ci faptului că nu am un viitor.

Întrebare: Dacă nu pot vedea în viitor, înseamnă că nu pot vedea etapa următoare în care va fi revelată partea pozitivă?

Răspuns: Aceasta este o altă chestiune. Cum pot să mă asigur că etapa care urmează, pe care nu o pot cunoaște dinainte, va exista și va fi una bună și favorabilă mie? În acest scop trebuie să-ți faci un grup care să te ajute. Îmbrățișează-ți prietenii și mergi mai departe.

Din lecția de cabala în limba rusă 2/24/19

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed