Mișcarea în lumea spirituală

275Lecțiile noastre virtuale ne influenţează bine, dacă nu chiar mai bine decât cele fizice. Ele ne ajută să simțim că într-adevăr putem fi aproape unul de celălalt, în ciuda distanțelor fizice. Putem simți cât de mult ne apropiem virtual și spiritual, iar distanța fizică pur și simplu nu o luăm în considerare.

Dar, pe de altă parte, trebuie să ajungem într-un punct în care ne conectăm împreună și suntem ceea ce numim în adeziune unul cu celălalt, lipiți.

Prin urmare, trebuie să măsurăm constant distanța dintre noi și să încercăm să o umplem, nu doar anulând-o ci umplând-o astfel încât dorința de a atrage prietenii către noi înșine să umple spațiile uriașe goale dintre noi, care vor apărea constant.

Deci, rezultatul dezvoltării noastre este să simțim distanța dintre noi până la punctul de abis și să înțelegem cum o putem umple astfel încât să nu ne mai despartă, ci să ne unească. Tocmai din cauza faptului că simțim diferențele și distanța dintre noi, dezvoltăm sentimentul de atracție între noi, așa cum este scris: „Iubirea va acoperi toate crimele”.

Acesta este cel mai important avantaj, cel mai important rezultat al tuturor eforturilor noastre: descoperirea distantelor, diferentele dintre noi si umplerea lor cu iubire.

Mai mult, aceste diferențe vor fi uriașe și vom vedea din ce în ce mai multe între noi. Nu este ca în lumea noastră când copiii practic nu diferă unii de alții, dar pe măsură ce cresc, își arată propriul caracter, obiceiurile și înclinațiile naturale și vedem în fiecare dintre ei nu numai părinții lor, ci poate chiar strămoșii lor îndepărtați.

Trebuie să dezvăluim toate acestea și prin conectarea deasupra lor, să creăm un Kli (vas) perfect în care vom fi conectați într-o conexiune bună, în ciuda tuturor diferențelor noastre și în ciuda faptului că inițial ne respingem și chiar ne urâm unii pe alții.

Atunci ne vom simți atât de lipiți unul de celălalt încât dacă la un moment dat nu simt un desen interior, o legătură sau nicio adeziune cu prietenii mei, mă voi simți pierdut și voi cădea din gradul lumii spirituale în lumea noastră. Acesta este un dezastru.

Prin urmare, întreaga noastră muncă este să-i cerem Creatorului să umple spațiul dintre noi. În conformitate cu aceasta, vom începe să simțim cum distanța dintre noi se micșorează. Această senzație de apropiere va fi numită mișcare în lumea spirituală.

Din Convenţia Internatională  “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/9/22, “Cerând Creatorului să umple locul dintre noi,” Lecţia 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: