Natura ne vorbește prin Coronavirus

Natura ne face să avansăm, ea aranjează relația potrivită dintre noi, și cu natura în general, adică Creatorul. Ne-a condus de-a lungul primei etape și a trecut la următoarea .

Și, prin urmare, în această nouă etapă, ne vom da seama în curând că acesta nu este doar un alt virus, un accident care va trece în scurt timp și vom putea reveni la viețile noastre anterioare cu ajutorul unor medicamente. Nu vă înșelați să credeți că puteți reveni la starea pre-coronavirus și că epidemia se va sfârși ca orice altă gripă .

Trebuie să înțelegeți că natura va continua să pună presiune asupra noastră, deoarece are un program, un obiectiv, pe care cu siguranță îl va îndeplini fără milă. Prin urmare, întreaga umanitate se va confrunta cu dificultăți, presiuni și lovituri din natură. Scopul său nu este doar să ne carantineze și să ne distanțeze unul de celălalt; este să ne trezim la acțiuni care vor duce la o unificare conștientă .

Natura vrea să ne gândim la ceea ce se întâmplă și să vedem că este important nu doar să scăpăm de virus, ci să înțelegem pentru ce este epidemia, care este scopul ei, ce ne face, ce schimbări se produc în mintea și sentimentele noastre și cum ne dezvoltă.

Virusul nu va dispărea, dar va pune asupra noastră o presiune mai puternică și, cel mai important, mai calitativă . Atunci va trebui să înțelegem că acesta este Creatorul care ne vorbește. Un virus nu este un fenomen aleatoriu de natură simplă, care nu înțelege și nu simte nimic, așa cum cred biologii și medicii .

Trebuie să încercăm să percepem mâna care acționează în coronavirus, prin intermediul acestuia, cu scopul specific de a ne dezvolta mintea, înțelegerea și sentimentele și ne permite să vedem în virus ce putere și gândire aduce .

Dar dacă te uiți corect și vezi ajutor de sus conceput pentru a ne conduce la un obiectiv sublim, superior, atunci vom percepe virusul ca o manifestare a iubirii, o acțiune altruistă care încearcă să ne corecteze și să ne conecteze .

Și apoi vom vedea în coronavirus, în această epidemie, cu toată suferința, scopul ei. Prin urmare, în loc să vrem să evadăm din lovituri și să le stingem, vom dori să continuăm să ne mișcăm în direcția în care virusul ne împinge, nu rezistând presiunii, ci mergând împreună cu acest val.

În acest caz, vom dezvălui calea de corecție pe care virusul o deschide înaintea noastră și vom merge cu ea spre locul unde ne conduce, adică vom trece de la calea suferinței la calea luminii și vom face din inamic un aliat.

Deci, vom distinge un indiciu în acțiunile virusului, un semn, care ne arată cum să ne schimbăm inima și mintea pentru a înțelege Creatorul, pentru a obține asemănarea cu El, adeziunea, conexiunea și apropierea .

Intensificând suferința noastră, natura, adică Creatorul, vrea să ne forțeze să ne raportăm la ceea ce se întâmplă. Dorește să vedem nu doar lovituri, ci să observăm mintea și sentimentele superioare din spatele lor, atitudinea naturii față de noi, care încearcă să ne educe și să ne învețe și, cel mai important, să ne apropie de ea însăși. Aceasta este tendința timpului nostru, care se va manifesta din ce în ce mai mult zi dupa zi.

Sper că umanitatea își va putea deschide inima și mintea și va vedea în schimbările tot mai mari ale societății umane o invitație de a se apropia de Creator, care este cauza a tot ceea ce se întâmplă.

Noi, ca niște copii deștepți, vom percepe presiunea Mamei Natură nu ca o pedeapsă crudă, dar ne vom da seama de ce pune presiune asupra noastră și ce vrea de la noi. La urma urmei, această presiune nu este decât o manifestare externă a unei atitudini bune, menită să ne trezească pe noi, egoiștii.

Dacă ne ridicăm deasupra egoismului nostru pentru a vedea și simți ceea ce părinții noștri își doresc cu adevărat de la noi, vom percepe totul altfel: ca o manifestare a iubirii și a dorinței de a ne atrage spre ei

Din partea a 4-a a Lecției zilnice de Cabala 12.04.2020, „Pesach (Paște)

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: