Până în 2030?

626Comentariu: Unii prezic că până în 2030 oamenii nu vor deține nimic și vor închiria tot ce vor: bunuri, servicii, locuințe, mașini, aproape orice. Cele mai multe vor fi furnizate prin abonament.

Sună cam ciudat. Ne-am dorit întotdeauna o grădină, o seră, o casă pe care să o transmitem copiilor noștri, astfel încât ceva să fie al meu permanent. Și dintr-o dată au prognozat că toate acestea vor dispărea încet, că așa va trăi omenirea.

Răspunsul meu: Pentru ca acest lucru să se întâmple până în 2030, este necesar ca multe lucruri să se întâmple înainte. Există multă împlinire în proprietatea privată, în muncă, în legătura dintre oameni – în toate acestea. În raport cu familia, cu copiii, cu țara. Toate aceste legături naturale ale oamenilor între ei: comunitatea, țara, orașul, tot ce există!

Nici nu ne închipuim că toate acestea trăiesc încă în noi. Le dăm totul și îl transferăm de la noi în beneficiul societății; făcând asta, mă transfer eu în beneficiul societății.

Comentariu: Și aș trăi doar împrumutând, aș închiria totul.

Răspunsul meu: Nu este vorba despre închiriere. Faptul este că, în același timp, mă schimb, îmi dau viitorul în mâinile altcuiva. Trebuie să fie străini? Sau ar trebui să fie ca un copil în brațele mamei sale? Aceasta este o diferență uriașă!

Nu-mi vine să cred că se va întâmpla până în 2030.

Întrebare: Dar credeți că într-adevăr trebuie să încetăm cumva din egoism?

Răspuns: Faptul că trebuie să încetezi este sigur. Faptul că oamenii vor dori să o facă de la ei înșiși, prin suferință sau prin intermediul luminii superioare este, de asemenea, sigur.

Cand? Mai devreme sau mai târziu se va întâmpla. Tendința este acolo, este planificată, a existat de la crearea lumii și nu poate fi schimbată în niciun fel. Această tendință conduce lumea întreagă într-o anumită direcție.

Comentariu: Ceea ce înseamnă că renunț la bunurile mele personale pe care le-am obţinut și le transfer către mâinile amabile și calde ale prietenilor mei, către  țara care are grijă de mine și locuiesc cu chirie și închiriez totul. Nimeni nu mă înșală și așa mai departe.

Răspunsul meu: Se va întâmpla, cu siguranţă! Ne apropiem de asta în fiecare zi, dar nu în acest ritm.

Dar există deja cei care spun asta … au spus-o mereu … primele societăți au fost comuniste.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 7/22/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: