Pune-te sub influența puterii superioare

962.7Întrebare: Există o linie subțire între obiceiurile din lumea noastră materială atunci când o persoană schimbă pur și simplu prioritățile și starea în care o persoană își schimbă conștient natura și vede lumea întreagă și toți oamenii nu mai prin prisma sa egoistă, ci printr-o intenție altruistă și astfel atinge lumea spirituală.

Adică, o persoană începe calea spirituală de la realizarea încă egoistă a Creatorului atunci când vrea să-L reveleze pentru sine. Dar apoi, devine un obicei și a doua sa natură să vadă lumea prin intenții altruiste?

Răspuns: Da. Acest obicei devine cu adevărat a doua sa esență, a doua natură, și asta face.

Întrebare: Și deci nu mai poate să se întoarcă și să gândească egoist?

Răspuns: Nu pot spune asta. Există diferite posibilități. Dar să fii într-o natură, apoi în alta, și uneori să te întorci în prima natură este, de asemenea, posibil.

Totul depinde de cât de mult se expune forței superioare care îl ține ca un magnet care ține o bucată de fier în aer. Fierul este suspendat în aer de forța magnetului și este ținut de acesta. În același fel, o persoană o poate face astfel încât cea mai înaltă forță pozitivă a naturii, care îi conferă un potențial anti-egoist, îl va ține deasupra pământului, deasupra egoismului său.

Întrebare: La fel cum Creatorul nu are gânduri despre Sine, o persoană care dobândește o a doua natură, de asemenea, nu are gânduri despre el însuși?

Răspuns: În măsura în care a primit această forță de la Creator.

Întrebare: Ce înseamnă că Însuși Creatorul nu are gânduri despre Sine?

Răspuns: Creatorul este natura care este absolut opusă naturii noastre egoiste. Din moment ce El nu are nici o dorință de a primi, întreaga Sa esență este îndreptată spre dăruire. Așa funcționează El.

KabTV „Stări spirituale”, 25.06.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: