Războiul lui Gog și Magog, partea 8

962.6Semne ale „Sfârșitului Zilelor”

Comentariu: Ideea opoziției luminii și întunericului nu este nouă în iudaism. Acest lucru este scris direct în Manuscrisele Mării Moarte, care au fost găsite în anii 50 ai secolului trecut în apropierea Mării Moarte, în peșterile din Qumran.

Răspunsul meu: Această idee a fost exprimată de cei care în acel moment au simțit că trăiesc în această perioadă.

Întrebare: Sulurile au fost scrise din secolul al III-lea î.Hr. până în secolul al 1-lea d.Hr., exact în acel moment. Mai mult, există anumite semne prin care putem spune că acest război a început deja. De exemplu, este scris că războiul va avea loc în ultimele zile înainte de sosirea lui Mesia. Aceasta este prima condiție.

Ce sunt aceste „ultime zile” și ce înseamnă sosirea lui Mesia?

Răspuns: Sosirea lui Mesia înseamnă că puterea, cunoașterea și iluminarea vin pe lume, că toată natura este într-un singur sistem și trebuie să obținem o conexiune absolută între noi, să devenim similari Creatorului și să ne ridicăm la nivelul Lui.

Astfel, oamenii se vor acorda la acest lucru deoarece vor întâlni astfel de probleme pe care nu le vor putea rezolva în cadrul vieții lor pământești, nici prin propria lor putere, nici prin mintea lor.

Comentariu: Una dintre condiții este, de asemenea, ca toți evreii să se adune în țara lui Israel.

Răspunsul meu: Nu cred că acest lucru trebuie să se întâmple în mod necesar fizic, dar toată lumea se va simți mai mult sau mai puțin aparținând țării lui Israel.

„Pământ” (Eretz) provine din cuvântul „Ratzon” (dorință). „Israel” (Yashar-El) înseamnă direct pentru Creator. Adică, o direcție consecventă către revelarea Creatorului, spre conexiunea cu Creatorul, se va trezi în oameni, nu în domeniul religiei, ci în domeniul comunicării interne, al realizării.

Comentariu: Numeroase surse originale indică faptul că întreaga noastră dezvoltare durează 6.000 de ani. Astăzi, mai sunt puțin peste 200 de ani până la sfârșitul corecției. Acest lucru, așa cum ar fi, indică faptul că suntem, așa cum se spune, în „ultimele zile”.

Răspunsul meu: De fapt, anii pământeni joacă un rol destul de indirect aici. Dar totuși, sper că, chiar și în timpul nostru, putem trăi astfel de evenimente care ne vor aduce mai aproape de starea când întreaga lume, toate popoarele lumii, toate dorințele de la toate nivelurile, vor simți că sunt guvernate de o singură dorință de sus.

Aceasta este o dorință de bunătate, conexiune și iubire reciprocă. Și toate creaturile, de la nivelurile mineral, vegetal, anima și, cel mai important, uman, vor dori ca în ele să domnească numai această putere.

KabTV „Stări spirituale”, 30.04.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed