Ridicați-vă pe „aripile Creatorului”

233Întrebare: Ai spus că mă includ în prieteni și la un moment dat voi primi forța dăruirii. Ce înseamnă că obțin forța dăruirii prin includerea în prieteni?

Răspuns: Deodată ai o dorință, o intenție și o direcție de a le dărui. Începi să simți că se trezește în tine un impuls de a-i  împlini. De unde apare? Este exact la fel cum vezi la un copil: ieri nu a știut să facă ceva, dar azi o face. Te uiți la el: Da, ieri nu a fost așa ceva, dar astăzi există. De unde a venit? Aceasta se numește dezvoltare. Forța interioară a naturii lucrează asupra tuturor și ne dezvoltă.

Pentru asta, totuși noi, din partea noastră, trebuie să ne conformăm. Când facem asta într-un grup, îi dăm Creatorului posibilitatea de a acționa în noi și de a ne dezvolta într-o anumită direcție. Și așa ne dezvoltăm.

Creatorul ni se dezvăluie ca o forță care ne corectează, unește și ne ridică către El prin mai multe niveluri. El ne ia „pe aripile Sale”, adică ne ridică spre o restricţie și deasupra ei.

Din  Convenţia Internaţională “Ne ridicăm deasupra sinelui nostrus” 1/6/22, “Abordarea Creatorului prin intermediul rețelei de conexiuni dintre noi” Lecția 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: