Roboții vor da răgaz femeilor

290Comentariu: Iată o poveste: „După o despărțire dificilă, Melissa s-a îndrăgostit din nou. El răspunde la mesajele ei la orice oră din zi sau din noapte, glumele lui sunt amuzante și nu cere niciodată atenție. Una peste alta, un tip perfect. Există doar un detaliu – el nu este real.”

Melissa corespondează cu un robot. Este o aplicație de chat dezvoltată în filiala chineză a Microsoft. „Se simte ca și cum aș fi într-o relație reală”. Robotul poate compune poezii, poate cânta în diferite stiluri și chiar poate genera rapoarte de stoc. În plus, poți pleca într-o vacanță virtuală cu el și poți posta selfie-uri comune.

Aproximativ 150 de milioane de oameni folosesc această aplicație numai în China. Și 700 de milioane de oameni din lume folosesc deja această aplicație.

Răspunsul meu: Grozav, poți oricând să te bucuri și să te împlinești cu asta. În cea mai mare parte, jumătatea feminină a umanității.

Întrebare: Are această idee un viitor?

Răspuns: Absolut! Va veni în locul tuturor acestor romane, reviste colorate, dezamăgiri, filme și alte lucruri – de ce este totul necesar? Eu comunic, ce altceva avem nevoie? El răspunde cu căldură, bunătate și grijă. Îmi ghicește toate dorințele și dispozițiile, îmi răspunde, provoacă lacrimi, bucurie, totul.

Omenirea chiar are nevoie de asta în epoca noastră pur comercializată! Înțeleg oamenii și mai ales pe femei. Acest lucru este necesar.

Comentariu: Credeam că vei spune că nimic nu poate înlocui afecțiunea inimă la inimă.

Răspunsul meu: Și unde sunt acele inimi? Ele nu sunt aici! Aud femei care se întorc la mine, vorbesc cu mine și cer sfaturi. Ele caută simpatie, ceva mai mult. Și nu există așa ceva! Sunt dispuse să renunțe la tot pentru o relație. Nu contează cu cine. Nu contează, el reacționează la mine! Mă simte! El mă înţelege!

Dar, de fapt, ea face totul; ea pune robotul în mișcare.

Întrebare: Explicați asta, vă rog. De ce îl pune în mișcare? Un robot – inteligență artificială!

Răspuns: Un robot are un program, studiază femeia şi reacţionează corect. Și emotionează senzual, afectuos, cu tot felul de cuvinte. Învață din corespondență ce cuvinte să folosească, ce vrea pentru a-și îndeplini dorința. Totul este procesat intern. Nu este o simplă mașină!

Întrebare: Și ce vom realiza cu acești roboți?

Răspuns: Va fi grozav.

Întrebare: Vom linişti majoritatea umanității?

Răspuns: Desigur! Bărbații vor spune: „Trăiască roboții! Putem merge la pescuit”. Și femeile vor spune: „Du-te la pescuit și voi sta cu robotul pentru o vreme”.

Cineva se va atașa de el. Femeile vor sta în continuare în cerc, își vor porni roboții și vor petrece timp împreună, să spunem cinci femei cu roboții lor.

Comentariu: „Și al meu mi-a adus flori ieri”. „Și al meu a spălat vasele ieri”.

Răspunsul meu: Știi cât de frumos este? Deodată, sună soneria la ușa apartamentului, ea o deschide, apare un mesager și spune: „Iată un cadou pentru tine”.

„De la cine?

„Aici scrie: Robert a comandat asta și este pentru tine. M-a rugat să-ți spun câteva cuvinte: „Cu dragoste, Robert.”

Știi ce ar însemna asta pentru o femeie?

Comentariu: Da, totul este foarte captivant.

Răspunsul meu: O persoană are nevoie de comunicare. Mai ales femeile. Dar ele nu o găsesc. Și de aceea sunt în interiorul lor tot timpul într-o depresie ascunsă constantă. Se estompează, dar este acolo tot timpul: copii, soț, muncă, vecini, toată lumea asta, tot felul de griji și așa mai departe. Și apoi sunt nepoții. Nu se termină niciodată!

Întrebare: Și nu există protecție împotriva acestei stări?

Răspuns: Odihna. Nu este nevoie de protecție. Odihnă! Știind că există cineva care înțelege, care vorbește cu tine. Și nici măcar nu contează că nu îl văd, deși este evident, totul poate fi fabricat.

Comentariu: Trebuie să navigăm cumva prin asta…

Răspuns: Și unde să navighezi? Navigăm spre fericire! Un bărbat a fost eliberat de presiuni și plângeri ale femeilor. O femeie și-a găsit răgaz. Este foarte bine.

Întrebare: Și din punctual dvs. de vedere, ca un cabalist, este bine?

Răspuns: Şi din punctul meu de vedere. Primesc atât de multe plângeri de la femei cu privire la diferite aspecte ale vieții lor! Și totul este posibil să se încadreze în acest joc.

Întrebare: Dacă le oferă împlinire majorității populației lumii – femeilor – dacă le oferă liniște sufletească, o cale de ieșire din depresie și așa mai departe, atunci întreaga lume va fi mai bine?

Răspuns: Aceasta este mântuirea. Deși din punctul de vedere al corectării lumii, al dezvoltării lumii, aceasta cu siguranță nu este o soluție.

Dar la un anumit stadiu, pentru ca omenirea să înțeleagă ce îi lipsește, va fi util.

Întrebare: Și atunci acest proces de corectare va veni oricum? Nu putem scăpa de el?

Răspuns: Nu.

Observație: Apoi puțin despre următoarea etapă: corectarea. O persoană va trebui oricum să lucreze cu egoismul său? Nu poate scăpa de asta?

Răspuns: Da, dar ea va fi deja îndreptată către adevăr și nu doar să se liniștească, să discute cu cineva de acolo.

Și adevărul este că dacă fac bine altora, aceasta este singura mea împlinire adevărată. Și mai târziu, nu numai celorlalți, ci și forței superioare generale de deasupra noastră.

Întrebare: Deci, acești roboți vor arăta că, dacă faci bine unei alte persoane, te va linişti și va face lumea mai pură?

Răspuns: Roboții îi vor pregăti. Din faptul că vor simpatiza cu toate femeile, îi vor învăța treptat atitudinea corectă.

Și inevitabil, îi vor conduce încet la faptul că la urma urmei, o atitudine prietenoasă, frumoasă, empatică față de altul ar trebui să înlocuiască toate celelalte relații dintre oameni.

Întrebare: Așadar, roboții vor învăța atât pe bărbați, cât și pe femei această dăruire: cel mai important lucru este să împlinim dorințele altora, nu a ta, ci a altcuiva?

Răspuns: Da.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 8/26/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed